Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Een dikke laag foundation. Hoe dan?

11 Dec 2019

Als je al op afstand kunt zien dat er een dikke laag foundation op je huid zit, doe je iets niet helemaal goed. Tóch kunnen wij het ons voorstellen dat het gebeurt. Je moet het namelijk ook zélf zien.

Tip: smeren bij daglicht
Eerst een tip. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om de juiste tint en neutrale kleur te kiezen die passen bij jouw huid. Een truc om de goede kleur te kiezen is om een beetje foundation op je kaak te smeren en bij daglicht te kijken hoe het mengt.

Het niet doorhebben
Maar ja, tijd is schaars. Soms nemen mensen niet genoeg tijd om de juiste kleur te kiezen. Of ze krijgen niet het juiste advies (van een speciaalzaak of ene vriendin). Of ze vergissen zich, door de keuze, door verkeerd licht bijvoorbeeld. Óf, en dat overkwam onze founder Sandra vroeger, ze hebben gewoon niet door dat ze zich verstoppen onder een (te) dikke laag make-up. Hoe dan? “Soms zie ik foto’s terug van mezelf, ik was een jaar of 25, en dan schrik ik. Ik had het zelf helemaal niet in de gaten. Dat ik ooit zo rondgelopen heb? Dat ik het nooit zag! Ik voelde me op dat moment veilig bij die aanpak. Ongelooflijk, hè? Ik had zelfs theatermake-up. Ik was zo onzeker over mezelf. Over of ik wel een goede moeder was. En een goede echtgenote. En of ik wel voldeed aan de verwachtingen van het combineren van een carrière en het moederschap. Of ik mijn ambities wel mocht en kon waarmaken.”

Mooi zoals je bent
Nu weet Sandra beter: natuurlijk mag dat. Ondanks alle onzekerheden in het leven kan iedereen mooi zijn zoals je bent. Meer de tijd nemen voor je uiterlijke verzorging is de basis. De juiste producten en merken gebruiken ook. De foundation van Mineralogie heeft zowel een camouflerende als huidverbeterende werking. De kleuren geven het natuurlijke effect. De natuurlijke grondstoffen sluiten de huid niet af, waardoor je het product niet op de huid ziet zitten.

Hartstikke jezelf
Voor de lastige (acne) huid is er een speciale Matte Clear. Hierin zit veel zink; een ingrediënt dat matteert, maar ook ontstekingsremmend is. Je versterkt er niet alleen je natuurlijke uitstraling mee, het houdt ook je huidstofwisseling op peil. Anders gezegd: het maakt je huid weer rustiger. En daar word jij natuurlijk hartstikke jezelf van.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »