Filter openen
Geschikt voor

Minerale dispensing brushes foundation


Wil je graag gemak en snel een natuurlijke egalisering van je huid? Dan is de Dispensing Brush iets voor jou. Ook voor een snelle touch up is de Dispensing Brush zeer geschikt en makkelijk om mee te nemen in je handtas. De Dispensing Brush is gevuld met de Loose Mineral Foundation die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdraagzaam is. Doordat onze hypoallergene Loose Mineral Foundation vrij is van ongewenste stoffen als talk, parfum en kleurstoffen, kan zelfs de huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed dragen. Deze huidverbeterende make-up sluit de poriën niet af en voel je niet zitten.

Wil je wat extra plekjes aantippen, draai dan de achterkant van de Dispensing Brush open en gebruik de Blending Foundationkwast van Mineralogie Minkrotterdam Blending/ concealer brush voor extra dekking.

  • Handig in gebruik
  • Makkelijk in je tas mee te nemen
  • 100% minerale foundation
  • Bevat zonbescherming SPF26
Dispensing Brush Foundation
Dispensing Brush Foundation
9 kleuren 7 gram € 65,00 #Mineralogie

Blijft ook goed zitten bij warmte en transpiratie, loopt niet door; werkt verkoelend en houdt de huid droog door de verzorgende bestanddelen. In tegenstelling tot traditionele zonbescherming is deze foundation ook absoluut waterafstotend. Perfect voor de actieve (buiten)mens. "

Ingrediënten: Zinc Oxide (CI 77947), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Sericite, Boron Nitride +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Chromium Oxide Green (CI 77288)


Do's en dont's minerale dispensing brushes foundation

Let op: Wel moet je even weten hoe het werkt omdat bij verkeerd gebruik de Dispensing Brushes kunnen verstoppen. Dit staat ook allemaal in de bijgeleverde bijsluiter.

  • Bij eerste gebruik start je hem op door de Brush omgekeerd op je handrug te zetten en te pompen en draaiende bewegingen te maken totdat er poeder uitkomt

  • Daarna NOOIT meer pompen omdat de mineralen anders vast worden geperst in de dispenser. Wanneer dit gebeurt. Klop dan zachtjes met de brush tegen de tafelrand of klop er tegenaan totdat de mineralen weer gaan stromen.

  • Gebruik de Dispensing Brush pas als je dagcrème volledig is ingetrokken. De vettigheid van je crème kan zich hechten aan de brush waardoor de mineralen blijven plakken.

  • Bewaar de Dispensing Brush op een droge plaats, want bij vocht gaan de mineralen klonteren en komt niet meer door de dispenser heen. Wanneer dit gebeurt: laten drogen op een droge plaats.

  • Voor langdurig gebruik druk niet te hard op de Dispensing Brush zodat de haren helemaal uit elkaar gaan staan. Zachtje met ronddraaiende bewegingen over het gezicht en even wachten. Mineralen versmelten met de huid, dus hebben even tijd nodig om zijn werk  te doen.

  • Reinig de Dispensing Brush regelmatig. We hebben hier de speciale Mineralogie brushcleaner op natuurlijke basis voor; speciaal bedoeld als kwastenreiniger. Wij adviseren je de Brushcleanser ook aan te schaffen, daar dit hygiënisch is en ook het behoud voor je kwasten. Je spuit het op een tissue of keukenpapier; rolt je kwast hierin en alle vuil en bacteriën worden verwijderd.

Het lijken even veel Do’s en Dont’s maar wanneer je dit onder de knie hebt, wordt dit product vast één van jouw favorieten. Voor een goed kleuradvies kun je tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze chatfunctie; een sample opvragen of naar een verkooppunt gaan bij jou in de buurt. Of volg eens een Mineralogie make-upworkshop.