• Lorem ipsum

Waarom kiezen voor Mineralogie?

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist. Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.  

Een glamorous uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het Ecofriendly beleid. De omverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboerderijen.

De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar. Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinkoxide en titaniumdioxide beschermen haar optimaal.

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De foundations geven je een prachtige egale uitstraling, zonder dat het de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten. 

Seasonal collecties

Naast het uitgebreide vaste assortiment lanceert Mineralogie twee keer per jaar een trendcollectie. Deze seizoenscollectie bevat intense, opvallende of juist naturelle tinten voor ogen en lippen, afgestemd op de laatste modetrends.

Crème de la crème

Foxy Lady

Bella Ragazza

De voordelen van Mineralogie

  • Farmaceutische kwaliteit mineralen
  • Huidverbeterend
  • Egaliseert en kalmeert de huid
  • Ontstekingsremmend
  • Sluit de huid niet af
  • Hoge pigmentatie
  • Natuurlijke en optimale dekking
  • Parfum, Parabenen en Siliconenvrij

Ingrediënten

De missie van Mineralogie is om onze klanten minerale make-up van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden die 
niet alleen voedzaam en gezond voor de huid is, maar ook een glamorous uitstraling heeft. 
We zijn trots op de rijke, prachtige kleuren en natuurlijke dekking.

De producten zijn gemaakt met de beste farmaceutische ingrediënten en zijn vrij van parabenen, talk, zetmeel*, kleurstof, silicoconen en parfum. Als een aardebewust en diervriendelijk bedrijf, worden de producten nooit op dieren getest. Daarnaast bevat de unieke Loose Mineral Foundation zink en titanium om de huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

De collectie

Een volledige lijn van cosmetica omvat foundations, finishing powders, blushes, bronzers, oogschaduws, wenkbrauwpoeders, concealers, eyeliners en meer - en we introduceren elk seizoen nieuwe producten en kleuren. Elk product dat ontwikkeld wordt, is ontworpen om je huid te voeden en te beschermen, en helpt je om er op je best uit te zien!