BotoAge Giftbox

BotoAge Giftbox Eye Lift 15ml, Mousse Micellare 150ml & Tonic Lotion 200ml

Deze set is verpakt in een luxe zwarte cadeaudoos met grote strik!

In deze prachtige BotoAge Giftbox zitten de volgende producten:

  • BotoAge Eyelift 15ml: Driedubbele antioxidantwerking om huidveroudering en tekenen van vermoeidheid rondom de ogen tegen te gaan. Deze innovatieve behandeling bevat een synergetische combinatie van antioxidanten om de kwetsbare huid rond de ogen te beschermen tegen oxidatieve stress. Doelgerichte actieve ingrediënten brengen de huid rondom de ogen weer tot leven en verminderen wallen en kringen onder de ogen. Geschikt voor dagelijks gebruik, gaat tekenen van vermoeidheid tegen en zorgt voor een frisse, stralende blik. Iedere dag worden diepe rimpels opnieuw opgevuld en de huid rond de ogen is ontspannen net als na een lifting.
  • BotoAge Mousse Micellare 200ml: Micellair mousse, make-upremover voor gezicht en ogen. Rijk aan hydraterende en verzachtende plantenextracten, reinigt de zeer gevoelige huid en de huid rond de ogen. Een explosie van verfrissend en verzachtend foam dat het gezicht omringt met een zacht en fris gevoel. Resultaat: perfect gereinigde, verzorgde, gladde en verkwikte huid.
  • BotoAge Tonic 200ml: Een toner welke zorgvuldig samengesteld is uit water van kamille bloemen en provitamine B5. Verheldert en verfrist de tint van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.
€ 130,00
Korte levertijd

 

 

Lees meer