Mineralogie komt naar Nederland

feb 18, 2011   //   door Sandra Mink   //   Nieuws

Phyto5 is een onderdeel van Mink Beauty Concepts. Mink Beauty Concepts zal naast het merk Phyto5 vanaf eind maart ook het merk Mineralogie in Nederland gaan voeren. Mineralogie is een multinationale onderneming, met distributeurs in twaalf landen, eigen mineralenlaboratoria in Dallas, Texas en een enorm magazijn.

Met gepaste trots willen wij jullie als eerste kennis laten maken met onze Minerale make-uplijn. Deze zal op 24 maart a.s. voor het eerst in Nederland worden gepresenteerd in de vorm van een workshop.
Mineralogie sluit aan op de filosofie van Phyto5, heeft een breed assortiment en kan een aanvulling zijn in uw instituut. Speciaal voor deze workshop zal Mary Van – make-up artist en directeur van Mineralogie – uit Dallas overkomen. Ook zal zij aanwezig zijn in de stand van Mink Beauty Concepts op de Beauty Trade Special. Hier zal zij op 26 (en onder voorbehoud 27) maart Mineralogie lanceren en demonstraties geven.

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft de draagster ook een glamourous uitstraling.

Meer over Mineralogie

Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid.

De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis.
De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De omverpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt. Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.

Mineralogie

  • Bestaat uit honderd procent zuivere mineralen en natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten
  • Beschermt de huid effectief tegen UV-schade
  • Verbetert de conditie en de gezondheid van de huid
  • Heeft een uitgebreid palet van dekkende, sprekende, trendy en duurzame kleuren voor de teint, ogen, lippen en wangen, plus een assortiment kwasten en accessoires