Topsport van je huid

nov 12, 2019   //   door Sandra   //   Nieuws

Wie ons kent, weet ‘t: wij zijn tegen invasieve technieken. Daarmee bedoelen we cosmetische ingrepen en behandelingen die onder de huid gaan, zoals inspuiting van botox en fillers. Wij geloven in het tegenovergestelde: non-invasief. Waarom? Je maakt je huid onnodig kapot. En er komen allerlei stoffen in je lichaam, die daar niet thuishoren. Dat kan niet goed zijn.

Je lekkerder voelen

Er zijn allerlei behandelingen bij schoonheids- en beautysalons die op een vriendelijkere manier de huidcellen in beweging zetten. Zoals huid- en bindweefselmassages, thermische methodes en licht- en kleurentherapie. Er wordt hier niets ingespoten of kapotgemaakt. Er worden zenuwbanen geprikkeld, (gezicht)spiertjes losgegooid en prikkels gegeven die je lichaam en geest wakker schudden en ontspannen tegelijk. Je voelt je hierdoor lekkerder en ziet er – vaak in combinatie met verzorgingsproducten - daardoor ook op een natuurlijke manier beter uit. Voor die twee zaken doen we ‘t.

Blijf genieten

Lekker in je vel zitten en de beste versie van jezelf zijn kun je op allerlei manieren doen. Je hoeft voor mij niet naar de sportschool, maar je moet wel blijven bewegen. Goed en bewust eten en drinken helpt natuurlijk ook. Je mag best wel af en toe onderuitgezakt genieten van een tompouce. Of van een wijntje. Daar houden wij ook van. Maar geniet met mate.

Elke huid is anders

Elke huid is anders. De producten en behandelingen die voor jou werken kunnen totaal anders zijn dan de producten en behandelingen van je vriend of vriendin. Bezoek de schoonheidsspecialist bij jou in de buurt voor een professioneel advies. Houd je huid in topconditie.