Waarom is je gezicht reinigen superbelangrijk?

nov 12, 2019   //   door Sandra   //   Nieuws

Je fietsband plakken zonder de binnenband te ontvetten? Vergeet het maar. Opereren zonder te ontsmetten? Niet doen. Of een heerlijke maaltijdsalade maken, zonder je krop sla even te laten weken in het water. Hhmmmm, luisjes?

Voorwas
Het zijn misschien vreemde voorbeelden, maar met cosmetica is het niet anders. Welke cosmetica je ook gebruikt, als de ondergrond niet schoon is mist het (een deel van) zijn effect. Zonder een goede ‘voorwas’ geen cleane basis.

Water is niet genoeg
Gezichtsreiniging is een ondergeschoven kindje. Je verbaast je hoe vaak gezichtsreiniging wordt vergeten. Of dat mensen er gewoon geen zin in hebben. Hartstikke zonde. Niet alleen voordat je cosmetica aanbrengt, ook nadat je er een dag verzorgd hebt bijgelopen en - vaak ’s avonds – een nieuw product wilt aanbrengen is het cruciaal om te beginnen met een nieuw ‘canvas’. Water alleen is niet genoeg. Daarin zitten niet de reinigende stoffen die je huid nodig heeft.

De basis: gezichtsreiniging
Begin daarom altijd bij de basis: gezichtsreiniging. Je kunt nog zulke mooie producten hebben, als de ondergrond niet schoon is, dan is het zonde van het product, het geld èn jouw tijd en moeite. Bovendien is de werking en het resultaat aanzienlijk minder. In ons assortiment hebben we voor ieder huidtype een aantal prachtige reinigingsproducten.