• Lorem ipsum

PHYTO5 richt zich op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Een concept dat veel verder gaat dan wellness en natuurlijke huidverzorging.

Lees meer op Phyto5

Mineralogie is een collectie minerale make-up en foundation zonder siliconen, parabenen, talk, parfum en kleurstoffen. Een stijlvolle uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugziet in het Ecofriendly beleid. 

Lees meer over Mineralogie

Phytocure biedt kwalitatieve natuurlijke voedingssupplementen op natuurlijke basis en zorgt voor een optimale balans. Phytocure-formules ondersteunen aan de normale voeding en helpen om je goed te voelen, ze verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen om gewicht te beheersen.

Hét selfcare merk van Nederland biedt producten (kristallen, essentiële oliën en meer) om compleet in je kracht te komen. Het geloof in de kracht van kristallen, in de kracht van geur, maar vooral in de kracht die in jou zit. 

De VEGAN huidverzorgingsproducten van Naobay (uit Valencia) bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten. 

Lees meer over Naobay

Natuurlijk weten de vrienden van luxe geuren dat Floris een Brits luxelabel dat ook is. De geurfabriek werd in 1730 in Londen opgericht door de Spanjaard Juan Famenias en zijn Britse vrouw Elizabeth Floris. Zij vestigden zich in de huidige adellijke Sint-Jacobswijk, waar de meest succesvolle en trendy kappers van die tijd te vinden waren. Bijna 300 jaar geleden was de productie en distributie van parfums en cosmetica een zaak voor kappers. Al snel werd Floris bekend om zijn succesvolle mix van Britse stijl en Spaanse passie, die het koele Londen in beweging bracht.

Hello Mims is geboren om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen voor zichzelf zorgen. En om iedereen gemakkelijk toegang te geven om hun gezondheidstoestand te verbeteren. Innovatie was onze belangrijkste drijfveer en veranderde het concept van voedingssupplementen met een nieuw gummy-formaat van de beste kwaliteit.

MINKrotterdam combineert de beste natuurlijke ingrediënten en een down to earth mentaliteit. Daaruit ontstaat topkwaliteit natuurlijke cosmetica voor een redelijke prijs. Luxe zit volgens MINKrotterdam in hard werken en erin stoppen wat we ècht nodig vinden: gewoon goed spul en dichtbij huis geproduceerd.

De FAJU high-performance skincare-collectie is ontworpen om de huid te ondersteunen om zichzelf te verbeteren en te helen. FAJU levert resultaten door botanische extracten, afkomstig uit West-Afrika, te mengen met behulp van geavanceerde moleculaire technologieën. Gewoon heel veel wetenschap én liefde.

Het geheim van de geuren van Acqua Alpes is verborgen tussen de ongerepte toppen van de Alpen waar we het zuiverste, helderste water vinden.

Het resultaat is een unieke parfumcollectie gemaakt met de meest exclusieve ingrediënten en volgens innovatieve recepten

Squalan is het resultaat van een lange zoektocht en werkt verzachtend, kalmerend en herstellend voor de huid. Het merk staat voor eerlijke en natuurlijke ingrediënten, die allen de functie van je huid versterken en ondersteunen. Squalan is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en 100% natuurlijke huidverzorging.

RIES Herbal Tea is goed voor het lichaam en de geest. De Chinese thee wordt met de hand geplukt en heeft een sterke medicinale werking. De thee is fairtrade, biologisch, looizuurarm en theïne-arm; wel zo prettig voor de maag. Bovendien werkt RIES Herbal Tea vitaliserend en ontgiftend en - niet onbelangrijk - heeft ‘t een heerlijke afdronk.

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.

MGC Derma is een luxueus, high-end skin care merk. Het merk staat bekend om het gebruik en de ontwikkeling van zeer hoogwaardige ingrediënten, waaronder het hoge kwaliteit CBD-ingrediënt dat MGC Derma ontwikkelde.

Het natuurlijke cosmeticamerk, ontwikkeld volgens de laatste technologieën, komt van origine uit Australië en heeft in 2018 prestigieuze Awards in de UK gewonnen.

Spray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Eco by Sonya spray tan vloeistoffen hebben unieke patente formule die zich aanpast aan de individuele huidkleur.