Over Mink Beauty Concepts

Mink Beauty Concepts is importeur en distributeur van natuurlijke cosmetica met een duidelijke filosofie ‘Let’s Wake up in a Green World’, gericht op huidverbetering en mooi en gezond ouder worden. Ons Mink Beauty Concepts team bestaat uit enthousiaste, betrokken en kundige mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Veilige, natuurlijke cosmetica dat gezonder is voor de huid, met elk hun specifieke werking . ‘Green and Glamorous’ is onze zorgvuldig uitgekozen range van natuurlijke huidverzorgingslijnen waarvan sommige biologisch zijn, onze natuurlijke minerale make up én natuurlijke voedingssupplementen.

BE A NATURAL BEAUTY WITH STYLE

 

ONZE FILOSOFIE

‘Groen is geen kleur maar een lifestyle’

Als bewuste cosmeticagebruiker wil je graag gemak, praktisch en functioneel, gecombineerd met stijl, luxe, diepgang en exclusiviteit. Groen maar wel stijlvol is waar je voor kiest.

Vanuit deze visie exploiteert Mink Beauty Concepts nationaal en internationaal, kwalitatieve, verantwoorde en natuurlijke cosmetica met een grote meerwaarde, duidelijke onderbouwing en een mooi en natuurlijk resultaat.

Natuurlijk zijn hierbij de duurzaamheidsgedachte, het milieubewustzijn, in combinatie met de kwaliteit en exclusiviteit van de cosmeticaformules, hierbij volledig op elkaar afgestemd.

Natuurlijke of biologische cosmetica is geen trend maar een levensfilosofie. Gezonde maar bovenal veilige natuurlijke cosmetica is waar je voor kiest als je bewust bezig bent met je gezondheid.

Hierbij horen natuurlijke huidverzorging, natuurlijke minerale make-up en natuurlijke voedingssupplementen. Goed op elkaar afgestemd; écht werkzaam én natuurlijk van de beste kwaliteit.

Natuurlijke en biologische cosmetica is ook geen hype maar een ontwikkeling, doordat je als zelfbewuste, kritische consument op zoek bent naar betrouwbare merken met een onderbouwde, bewezen filosofie.

Gezond en mooi ouder worden is jouw missie. Hiervoor ga je op zoek naar natuurlijke en biologische huidverzorging die bij jou past, waar je je goed bij voelt en waarin je vertrouwt.

Voor een persoonlijk advies en optimaal resultaat ga je naar een gekwalificeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut. Behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik bieden jou ook het allerbeste. Geen luxe maar een must om met uiterste zorg om te gaan met het grootste orgaan van je lichaam, de huid en deze goed te beschermen, te verzorgen en te verbeteren met inner en outer beauty.

Geen tijd om naar een verkooppunt te gaan maar wil je je producten thuis geleverd krijgen? Dan kun je dit doen door in onze webshop te bestellen of via de website van je eigen schoonheidsspecialist als hij/zij ook met onze merken werkt.

Vanaf €25,- sturen wij zonder verzendkosten af en verzorgen wij jouw pakketje zo snel mogelijk en met uiterste zorg naar het door jou aangegeven aflever adres of een DHL-punt. Ons streven is om binnen 3 werkdagen te leveren.

Uit hygiënisch oogpunt is cosmetica een product dat niet geretourneerd kan worden en geldt hierop ook niet de 30 dagen zichtregel. Bij achteraf liever een andere keuze in kleur of product kunnen wij helaas geen omruilservice bieden.  Uiteraard vinden wij jou wel belangrijk als tevreden klant dus mocht er onverhoopt iets zijn dat niet naar wens is, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn tijdens kantooruren van 9 tot 17.30 uur telefonisch of via de Chat bereikbaar. Per mail mag je natuurlijk altijd je vraag stellen info@minkbc.nl. Ons team helpt je graag.

 


 

Phyto5 is dé nummer één in het bereiken van een ‘natuurlijke balans van huid, lichaam en geest.’

Negatieve emoties maken je ziek; Positieve emoties versterken je immuun systeem en beschermen je.

Onze gecertificeerde Phyto5 verkooppunten werken met Quantum gecertificeerde producten. Deze gepatenteerde formules van dé zuiverste kwaliteit brengen je in een positieve emotie en balanceert hiermee negatieve, ziekmakende emoties. Een concept dat écht veel verder gaat dan alleen wellness en natuurlijke huidverzorging.

Corpolibero combineert Green met Glamorous. Zuivere, natuurlijke producten die gebruik maken van de kracht van de natuur en je het het gevoel geven van pure luxe door de heerlijke geuren van de natuurlijke parfums, de prachtige verpakkingen en romige texturen. Hoge percentages werkstoffen die diep werkzaam in de huid en deze weer laat stralen. Onze Corpolibero verkooppunten bieden prachtige concepten met een gedegen advies voor thuisgebruik.

De kracht van pure mineralen geeft je een mooi egaal gezicht zonder dat je de huidstofwisseling verstoort.

Onze minerale foundations zijn inmiddels een begrip. Kies je voor kwaliteit dan kies je Mineralogie. Een minerale make-up zonder siliconen, parabenen en de puurste mineralen. Eén van de weinige minerale make up die over een veelvoud aan mineralen van farmaceutische kwaliteit beschikt.

NAOBAY staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’ en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGAN producten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100%  pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingredienten die schadellijk kunnen zijn voor de huid zoals parabenen, Siliconen of PEG’s. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

Phytocure sluit hier naadloos op aan en biedt absolute paradepaardjes in een compacte, overzichtelijke formule. Phytocure levert een positieve bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Hiermee is het ‘all-in one advies’ een onomstotelijk feit. De verkooppunten van onze merken zijn goed getraind en geven je vanuit kennis en kunde het juiste advies.’