Over Mink Beauty Concepts

Mink Beauty Concepts is importeur en distributeur van natuurlijke cosmetica met een duidelijke filosofie. Ons Mink Beauty Concepts team bestaat uit enthousiaste, betrokken en kundige mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Handelen vanuit oplossingen, menselijkheid en maatwerk, is hierbij het steevaste uitgangspunt.

De prachtige merken die wij vertegenwoordigen zijn het Zwitserse Phyto5, en Ageless la Cure, het uit Amerika afkomstige Mineralogie en het Belgische Phytocure.

Phyto5 is wereldleider op het gebied van energetische, natuurlijke huidverzorging, gebaseerd op de 5 elementenleer uit de Chinese Geneeskunde. Ageless la Cure is een luxe BIO lijn, rijk aan kostbare werkstoffen. Mineralogie is een100% minerale make-up met de kernwaarden glossy, trendy en duurzaam en heeft een uitgebreid kleurenpalet en groot assortiment. De natuurlijke voedingssupplementenlijn Phytocure sluit hier naadloos op aan en biedt absolute paradepaardjes in een compacte, overzichtelijke formule. Phytocure levert een positieve bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Hiermee is het ‘all-in one advies’ een onomstotelijk feit. De verkooppunten van onze merken zijn goed getraind en geven je vanuit kennis en kunde het juiste advies.

 

 

Wij geloven dat de juiste combinatie van onze merken, mensen en producten tot prachtige resultaten leidt.

Bekijk onze producten

 

Onze filosofie

Groen is geen kleur maar een leefstijl

De consument wil gemak, praktisch en functioneel, gecombineerd met stijl, luxe, diepgang en exclusiviteit.

Wij geloven dan ook dat de juiste combi van onze merken, mensen en producten tot prachtige resultaten leidt. Het op de juiste wijze uitdragen en samenwerken op basis van wederzijds respect vinden wij hierbij een natuurlijk element.

Vanuit dit geloof exploiteert Mink Beauty Concepts nationaal en internationaal, kwalitatieve, verantwoorde en natuurlijke cosmetica met een grote meerwaarde, goede onderbouwing en een mooi en natuurlijk resultaat.

Natuurlijk zijn hierbij de duurzaamheidsgedachte, het milieubewustzijn, in combinatie met de kwaliteit en exclusiviteit van de cosmeticaformules hierbij volledig op elkaar afgestemd.

Klik hier om onze merken te bekijken.