• Lorem ipsum

Phyto5 | 100% Natuurlijke verzorgingsproducten - Mink Beauty Concepts

Oosterse wijsheid gecombineerd met Westerse kennis. Kies jij voor het beste uit twee werelden?

Stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging een negatief effect hebben op onze natuurlijke energietoestand en zelfs uitputting tot gevolg kan hebben? Wanneer het energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Gevolg: acne, een droge, vette, gevoelige, vochtarme, sterk verouderde of verslapte huid. Met Phyto5 herstel je dit energiepatroon volgens de 5-elementenleer uit de Chinese geneeskunde.

Lees hieronder verder over Phyto5

"23 jaar met PHYTO5 voelt nog steeds als thuiskomen. Producten, geur, werking en resultaat zijn van zeldzame kwaliteit. Zuiverheid is een groot goed bij dit merk en dat ervaar en voel je. Voor mijn bedrijf is het een van de ankers dat ik werk met producten en een filosofie die altijd mogelijkheden biedt voor optimale resultaten.

Mink Beauty Concepts is een bedrijf dat achter je staat en ondersteund op vele manieren. Ik zie ze echt als partners. Meedenken en marketing gericht met de juiste menselijkheid om samen tot een mooi resultaat te komen, TOP!"

Annet Leijsen, Esthétique

"Door de Bioritme opleidingen heb ik het idee dat ik veel meer met Phyto5 kan doen, omdat het zo bijzonder werkt, op een veel dieper niveau, dat er eigenlijk geen huidprobleem meer onbehandelbaar is.

Het is alleen even uitzoeken hoe het zit, en dat vergt wel wat extra tijd en aandacht. In het begin valt dat niet mee. Maar hoe vaker je het doet hoe beter het gaat en hoe meer je ervan gaat begrijpen. Op die manier ga je je dus onderscheiden van de ‘standaard’ schoonheidsspecialisten en behandelingen. "

Linda van Dorsselaer, Beautysalon Buongiorno Bella

Wat doet Phyto5?

Phyto5 is gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans.

Phyto5 is een totaalconcept van exclusieve professionele, energiestimulerende behandelingen en producten, gecombineerd met lymfedrainage en kleurentherapie.

Een behandeling in het Instituut

Een Phyto5 professional maakt een diagnose van de reflexzones op het gezicht en lichaam. Reflexologie is gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft die helpt om een optimale gezondheid te handhaven en genezing te bevorderen.

Stress, verkeerde voeding, klimaatsveranderingen en onvoldoende lichaamsbeweging leiden tot een verstoring van deze natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen worden zichtbaar als huidproblemen.

De voordelen van Phyto5

  • Phyto5 is 100% natuurlijk
  • Phyto5 is 100% energetisch
  • Phyto5 bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitamine, mineralen en
    anti-oxidanten
  • Phyto5 gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, die rijk zijn aan omega 3, 6 en 9
  • Phyto5 is dierproefvrij
  • Phyto5 bevat geen dierlijke producten
  • Phyto5 is vrij van parabenen en synthetische parfums

Professional en meer weten?

Met Phyto5 heb je als huidtherapeute of schoonheidsspecialiste echt iets bijzonders in handen waarmee je anders bent dan anderen. Verre van zweverig en ook niet moeilijk met de juiste inscholing. Resultaatgericht door 3000 jaar Oosterse wijsheid gecombineerd met Westerse inzichten waarmee je verrassende resultaten bereikt.

Een enorme kennisverdieping waarmee je je klanten meer biedt dan alleen huidverbetering. Deze kennis en kunde is toepasbaar op vele manieren.

Hoe werkt de methode Phytobiodermie precies?

Volgens de Chinese gelaatkunde (reflexzonetherapie) kun je in iedere zone van het gezicht de conditie van de organen en haar meridianen zien en is elke huidconditie gekoppeld aan een element (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water).
Daarnaast laat je persoonlijk Bioritme o.a. je natuurlijke huidverouderings proces zien die al bij je geboorte bepaald is. Met de methode Phytobiodermie verbeter je de huidconditie door specifieke behandelingen in de salon waarmee je de energiestromen in balans brengt.

Vind je dit interessant; ben je beauty-professional of huidtherapeute en ook nieuwsgierig naar huidverzorging en huidverbetering volgens de Chinese Geneeskunde? Neem dan contact met ons op voor de diverse startermogelijkheden via [email protected] of op telefoonnummer 088 33 66 800.