• Lorem ipsum

Foundation Trial Kit

Minerale Make-Up is een verlengstuk van jouw dagelijkse verzorging en is huid verbeterend, bevat een natuurlijke zonnefilter en egaliseert de huid. We snappen dat het lastig is om online de beste foundationkleur voor jouw huid te kiezen.

Toon:
Mineralogie
Artikelcode MINTRK1
€3,00
op voorraad
✔️ Altijd de juiste kleur Mineralogie foundation
✔️ Drie foundation samples in elke trail kit
✔️ Bestel jouw perfecte kleur daarna met korting! Lees meer
Mineralogie
Mineralogie Foundation Trial Kit
✔️ Altijd de juiste kleur Mineralogie foundation
✔️ Drie foundation samples in elke trail kit
✔️ Bestel jouw perfecte kleur daarna met korting!
€3,00
Toon:

Wat is de foundation trial kit?  

Met onze foundation trial kit kun je op een laagdrempelige manier testen welke kleur minerale foundation het best geschikt is voor jouw huidteint. Onze foundation is van farmaceutische kwaliteit. Dat maakt hem vooral zeer geschikt voor de gevoelige en rijpere huid, de acne huid, de huid met rosacea en de allergie gevoelige huid. Uiteraard zijn onze foundations ook voor de normale huid geschikt. Ook hebben onze minerale foundations een natuurlijk zonnefilter met SPF 15. Onze loose minerale foundation heeft zelf een SPF 26. Met onze foundation kun je dan ook gerust het terras op zonder bang te hoeven zijn voor zonneschade.

Waarom de foundation trial kit gebruiken? 

Minerale make-up is echt een verlengstuk voor de dagelijkse verzorging van je huid. Het zorgt ervoor dat je huid verbetert en egaliseert. De juiste foundation kleur voor je huid kiezen is echter vrij lastig, al helemaal als dit online is. Dat begrijpen we maar al te goed. Onze eenvoudige foundation trial kit helpt je om de juiste keuze te maken. Zo ontdek je je favoriete foundation kleur en weet je welke kleur je nu bij MinkBC kunt bestellen.

Welke kit is geschikt voor mij? 

De foundation trial kit bestaat uit vier verschillende kits waarin per kit drie foundation samples zitten. Zo kun je eenvoudig zien welke kleur het beste past bij jouw huid. Bekijk de verschillende trial kits:

Trial Kit 1 Light
Deze kit is geschikt voor de lichte huid. De kleuren in deze kit zijn: Porcelain, Fair en Cashmere.

Trial Kit 2 Medium Warm
Deze kit is geschikt voor een lichte huidskleur die snel bruin wordt in de zon. Deze huidskleur heeft en warme (gelige) ondertoon. De kleuren die deze kit bevat zijn: Cashmere, Soft Beige en Agate.

Trial Kit 3 Medium Cool
Trial kit 3 is geschikt voor de lichte huid die bruin wordt in de zon met een koele (rozige) ondertoon. De kleuren in deze kit zijn: Rose Beige, Soft Beige en Brown Sugar.

Trial Kit 4 Medium Dark
Deze trial kit is geschikt voor een getinte of donkere huid door de zon huidskleur. De kleuren die je in deze kit kan vinden zijn: Golden Sand, Deep en Honey Bronze.

Hoe breng je de foundation het beste aan?

Je doet een beetje foundation op een speciale foundationkwast of op je vingertoppen en brengt het vervolgens geleidelijk over je gezicht aan. Dit doe je met draaiende bewegingen. Wacht vervolgens even zodat de mineralen met je huid versmelten. Zorg ervoor dat alles echt goed verdeeld is, zodat er geen donkere plekken te zien zijn.