• Lorem ipsum

Groen is het sleutelwoord voor een gezonde leefstijl. Daar hoort ook een natuurlijke gezichtsverzorging en een natuurlijke lichaamsverzorging bij. Dit kan alleen met natuurlijke verzorgingsproducten van natuurlijke cosmetica merken. Onze natuurlijke cosmeticamerken sluiten naadloos op jouw natuurlijke wens aan. Daar kies je natuurlijk voor…

Onze natuurlijke cosmetica merken:

PHYTO 5

PHYTO 5 is  dé nummer één in het bereiken van een ‘natuurlijke balans van huid, lichaam en geest.’ Negatieve emoties maken je ziek; positieve emoties versterken je immuunsysteem en beschermen je. Onze gecertificeerde PHYTO 5 verkooppunten werken met Quantum gecertificeerde producten. Deze gepatenteerde formules van dé zuiverste kwaliteit brengen je in een positieve emotie en balanceert hiermee negatieve, ziekmakende emoties. Een concept dat écht veel verder gaat dan alleen wellness en natuurlijke huidverzorging.
Bekijk alle producten van Phyto5.

Mineralogie

De kracht van pure mineralen geeft je een mooi egaal gezicht zonder dat je de huidstofwisseling verstoort. De mineralen sluiten de huid niet af en je voelt de minerale make-up ook niet zitten. Onze minerale foundations zijn inmiddels een begrip. Kies je voor kwaliteit dan kies je Mineralogie. Een minerale make-up zonder siliconen, parabenen en de puurste mineralen. Eén van de weinige minerale make-up die over een veelvoud aan mineralen van farmaceutische kwaliteit beschikt. Onze minerale make-up is geen biologische make-up wel een natuurlijke make-up. Mineralen worden gedolven uit gesteente. Mineralen hebben wel unieke eigenschappen die helpen jouw huid gezonder te houden.
Bekijk alle producten van Mineralogie.

Phytocure

Phytocure biedt kwalitatieve natuurlijke voedingssupplementen op natuurlijke basis die, ondersteunend aan de normale voeding, zorgen voor een optimale balans. De Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen jou je gewicht te beheersen. Deze natuurlijke producten voorzien je in de juiste behoefte van vitaminen, mineralen en antioxidanten waar je vaak een tekort aan hebt. Onze doelstelling is dat jij je lekker voelt in je vel!
Bekijk alle producten van Phytocure.