• Lorem ipsum

Zorg groen voor jezelf

Werkzame stoffen uit de natuur beïnvloeden je gezondheid. Hoe natuurlijker de cosmetica is die je gebruikt, hoe beter het voor je is. Laat daarom de natuur zoveel mogelijk haar gang gaan en haar werk doen. Ga voor groen.

Lees meer
22 Feb 2024
Verschil in substantie, geur en kleur van natuurlijke cosmetica formules zoals PHYTO 5: hoe normaal is dat?
Lees meer
28 Dec 2023
De Helende Kracht van Water in TCM: Balans voor een Stralende Huid
Lees meer

Groen is geen kleur maar een levensstijl, daar hoort ook het gebruik van Natuurlijke Cosmetica bij. Zuivere en  vooral veilige producten die volledig gebruik maken van de kracht van de natuur, daar staat Natuurlijke Cosmetica voor. Gezond en mooi ouder worden is jouw missie; de Natuurlijke Cosmetica van MinkBC helpen je mee met het bereiken van je doel...
Natuurlijke of biologische cosmetica is geen trend maar een levensfilosofie. Gezonde maar bovenal veilige natuurlijke cosmetica is waar je voor kiest als je bewust bezig bent met je gezondheid. Hierbij horen natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke minerale make-up en natuurlijke voedingssupplementen. Goed op elkaar afgestemd; écht werkzaam én natuurlijk van de beste kwaliteit.

Natuurlijke- en biologische cosmetica

Natuurlijke en biologische cosmetica is ook geen hype maar een ontwikkeling, doordat je als zelfbewuste, kritische consument op zoek bent naar betrouwbare merken met een onderbouwde, bewezen filosofie.
Gezond en mooi ouder worden is jouw missie. Hiervoor ga je op zoek naar natuurlijke en biologische huidverzorging die bij jou past, waar je je goed bij voelt en waarin je vertrouwt. Voor een persoonlijk advies en optimaal resultaat ga je naar een gekwalificeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut. Behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik bieden jou ook het allerbeste. Geen luxe maar een must om met uiterste zorg om te gaan met het grootste orgaan van je lichaam, de huid en deze goed te beschermen, te verzorgen en te verbeteren met Inner- en Outer Beauty.

Lees meer