• Lorem ipsum

Hand Sanitizer

Bescherm je handen en gezondheid tegen ziektekiemen van buitenaf met de hand sanitizers van Kueshi of Touchland. Frisse, schone en gehydrateerde handen met onze handgels.

Toon:
Kueshi
Artikelcode HST001 400
€13,95
op voorraad
✔️ Ontsmet
✔️ Beschermt
✔️ Verzacht
✔️ Te gebruiken zonder water Lees meer
Kueshi
Hand Sanitizer
✔️ Ontsmet
✔️ Beschermt
✔️ Verzacht
✔️ Te gebruiken zonder water
€13,95
Toon:

Mini handgel in heerlijke geuren

Soms komt het niet uit om even je handen te wassen nadat je in je handen hebt geniest of in het openbaar iets hebt aangeraakt. De perfecte oplossing hiervoor is een mini handgel die ook nog eens heerlijk ruikt. Deze hand sanitizer mini is een perfect formaat voor je handtas, rugzak of elke andere tas. Door de kleine verpakking, neemt de handgel geen onnodige ruimte in beslag en kan jij op elk moment van de dag je handen schoonmaken. Deze mini handgel is ideaal voor onderweg of gewoon om lekker thuis te gebruiken.

Normale hand sanitizers ruiken vaak sterk naar alcohol. De alcohol is een belangrijk ingrediënt om je handen te ontsmetten, maar ruikt niet altijd even lekker. De mini handgels van Touchland zijn verkrijgbaar in diverse heerlijke geuren zoals: 

  • Mint
  • Forest Berry
  • Aloë Vera
  • Lavender

Naast dat deze handgels erg lekker ruiken, bevatten ze ook natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera en essentiële oliën. En zijn ze door dermatologen getest! Bovendien zijn deze handgels ook nog eens 100% Vegan en geschikt voor het reizen. Wat wil je nog meer van een handgel? Dit is wat we liefde op de eerste spray noemen! 

Ook de handgel van Kueshi is ideaal in het gebruik. Door de grootte van de verpakking is deze handgel is geschikt voor thuis of op kantoor. De handgel ontsmet, beschermt en verzacht de handen. 

Hoe werkt desinfecterende handgel?

Desinfecterende handgel is een geweldig product dat veel mensen gebruiken om hun handen schoon te maken. Het werkt door de bacteriën op je handen te doden. Dit maakt het perfect voor gebruik in openbare ruimtes zoals winkels en openbare toiletten. 

Wat zit er in handgel?

De belangrijkste ingrediënten van handgel zijn alcohol en glycerine. Alcohol desinfecteert en glycerine verzorgt de huid. Daarnaast kan er vaak nog een geurstof aan de gel toegevoegd worden. Bij de natuurlijke hand sanitizers die je bij MinkBC kan kopen zitten er naast de bovengenoemde ingrediënten ook essentiële oliën in die de handen verzorgen. Handgels met enkel alcohol en glycerine drogen de handen vaak uit. Dit voelt onprettig aan. Het is daarom belangrijk om na het aanbrengen van handgel, handcrème te gebruiken. De handcrème voedt de handen waardoor ze weer extra zacht aanvoelen. 

Tip: Gebruik handgel niet te vaak. Ondanks de natuurlijke ingrediënten, kan de alcohol de huid alsnog uitdrogen. Ga daarom verstandig om met het gebruik van handgel. 

Hand sanitizer kopen bij MinkBC

Ga je binnenkort op reis? Of vind je het gewoon handig om een hand sanitizer thuis of bij je te hebben? Koop dan een handgel bij MinkBC. Kies een heerlijk ruikende mini handgel van Touchland of ga voor de extra verzorgende hand sanitizer van Kueshi.