Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Energetische Herfst met Element Metal

15 Sep 2022
door Sandra Jacobs-Mink

Energetische herfst van 7 augustus tot en met 20 oktober

De energetisch periode is de periode om je voor te bereiden om de “echte” herfst, die start 21 september. Het energetische seizoen start altijd vroeger.
De energie van de herfst is energie, die naar binnen gaat. De natuur laat dit zien door de gekleurde blaadjes aan de bomen. De blaadjes, die loslaten en afvallen.

Het element Metaal zorgt voor de kwaliteit van de huid, de uitwisseling zuurstof-stikstof, de veneuze circulatie en lymfestelsel. Afvoeren wat er niet thuishoort en zo ruimte creëren voor aanvoer van voedingsstoffen.
De longen en dikke darm zijn de organen, die bij het element Metaal horen. De longen zorgen voor een goede ademhaling. De longen nemen zuurstof op en geven stikstof af. Zowel de kwaliteit van de lucht, die je in ademt als de longcapaciteit is belangrijk. Adem je oppervlakkig of maak je gebruik van een buikademhaling? De dikke darm zorgt voor de eliminatie, letterlijk loslaten!

PHYTO 5 Phyt’ether Metaal of Selextrême Metaal zijn de producten om je energetisch te ondersteunen. Ze zorgen steeds voor harmonie.
Is je element Metaal in balans, dan hou je rekening met jezelf, je creëert ruimte voor jezelf, je aanvaardt jezelf, je laat los wat je niet meer nodig hebt. Het is belangrijk om je te uiten, te zeggen wat je dwars zit om zo je eigen kracht te behouden en vanuit je unieke zijn te leven. Ook hier kan je PHYTO 5 Phyt’ether Metaal of Selextrême Metaal gebruiken om evenwicht te houden.

Leuke tip: Breng de Phyt’ether Metaal aan op de reflexzones van het gelaat, op het onderste deel van de wang en de hals voor het element Metaal. Het heeft een nog sterkere energetische werking als je deze aanbrengt tussen 3 uur en 7 uur (volgens de Chinese klok). Je mag in dit geval het serum max 2u nadien aanbrengen. Doe dit tijdens de energetisch herfst en voel wat het met je doet. Het mag ook op je hand aangebracht ipv op je gelaat.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »