Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Je wilt meer energie. Waar kun je zelf – heel eenvoudig – mee beginnen?

23 Nov 2019

Het is herfst. De bladeren vallen van de bomen. Het wordt kouder en killer. De natuur trekt zich terug. De energie trekt zich terug. In de herfst laten veel ziektekiemen ook weer van zich horen. *Kuch*

Optater
Het immuunsysteem krijgt de komende maanden dus een behoorlijke optater. November is de maand met het hoogste ziekteverzuim. Om je tegen ziekte te wapenen en je energiebalans te bewaren is het juist nu een uitdagende periode om eropuit te gaan. Om in beweging te komen. In weer en wind. Dan regent ’t maar. Frisse lucht inademen. Want de herfst zit boordevol zuurstof. En zuurstof is belangrijk voor de huid.

Vitamineboost
De herfst maakt ons vermoeider. Sommige mensen gaan in het donker de deur uit voor het werk en komen in het donker weer thuis. Ook sparen mensen hun vrije dagen op, om aan het eind van het jaar vrij te zijn. En vaak werken we de laatste maanden extra hard om de vrije dagen in december te compenseren en/of het nieuwe jaar met een schone lei te beginnen. Dat kost energie. Het voelt alsof er geen einde komt aan je todo-lijst.

Extra vitamine D
Om dit te doorbreken kan extra Vitamine D de energieboost geven die je nodig hebt. Je hoort ook wel vaker, als de R in de maand zit, dan zijn er extra vitamine D nodig. Niet alleen als je een donkere huid hebt of 50 plus bent. Vitamine D ondersteunt het gezond houden van de hartfunctie en spierherstel.

Trotseer het Hollandse weer
Als je daar bovenop ook nog de verleiding kan weerstaan om binnen te blijven en op de bank te blijven hangen, doe je jezelf en je gezondheid een nóg groter plezier. Dus: trotseer het Hollandse weer en boost je vitaliteit.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »