Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Element Aarde: het tussenseizoen

17 Jan 2023
door Sandra Jacobs-Mink

Bindweefsel, zenuwstelstel, spijsvertering: 

3 begrippen waar we aan denken bij het element Aarde.

De komende periode, (energetisch Aarde seizoen: 18 januari t/m 4 februari), zitten we in de overgangsfase van Water (Winter) naar Hout (Lente), want de TCM oftewel Traditionele Chinese Geneeskunde gelooft niet dat je ineens 'plop' van het ene seizoen naar het andere overgaat. Daar is een overgangsperiode voor nodig.

Wanneer afvalstoffen niet goed afgevoerd worden, stapelen ze zich op in het bindweefsel.
Als het zenuwstelsel te zwak of te sterk is, zal het lichaam/ de cel disfuncties krijgen met ophoping van afval- en gifstoffen.

Dit geeft een ontregeling van het opbouwproces met als gevolg versnelde veroudering en andere huidproblemen zoals puistjes en bultjes in de huid. Dat wil je natuurlijk vermijden.

PHYTO 5 Phyt’ether Aarde serum ondersteunt in de ontgifting en zuivering van het bindweefsel en herstelt de cel vibratie.
Ideaal om een PHYTO 5 Aardepakking te combineren. Dit keer vanuit je eigen badkamer.

Breng het PHYTO 5 Aarde kleimasker aan op je hele lichaam. Laat dit even inwerken en neem het gezicht ook mee. Ga dan in bad of onder de douche met de Selextreme Aarde en een scheutje Algae Essence Bath.

Ervaar de zuiverende werking van de producten en voel hoe jouw lichaam zich ontdoet van alle gif- en afvalstoffen.

Droog je af en breng nog een dun laagje L’Emulsion Corporelle, een heerlijk voedende bodylotion in combinatie met de Phyt’ether Aarde aan voor extra weldaad en verzorging.

Het energetische tussenseizoen van 18 januari t/m 4 februari, is de ideale tijd voor deze verzorging.
Elke dag breng je in deze periode een paar druppels Phyt’ether Aarde aan op je gezicht, na de reiniging onder je Phyto5 crème. Ruik eerst even bewust aan het Phyt’ether serum, zo geniet je extra van dit fantastische product.
Dit Quantum serum werkt ook op de celregeneratie en dus op de verjonging.

Voor iedere huid/lichaam een must om regelmatig de PHYTO 5 Aarde producten en zeker de Phyt’ether Aarde in haar/zijn dagelijkse verzorging te integreren.


Hoe meer balans in onze cellen, hoe beter de kwaliteit van de huid, hoe beter wij ons ook voelen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »