Populaire producten

Eye Liner - Coal

Laat je ogen spreken met de Eye Liner Coal! Creëer een subtiele uitstraling of ontdek de onmete...

€ 15,00 #Mineralogie
Pressed Bronzer - Barcelona

Een prachtige, frisse subtiel zongebruinde look creëer je met de Pressed Mineral Bronzer Barcel...

€ 52,00 #Mineralogie
BB-Cream - Deep

Rijk aan alles wat je huid nodig heeft: De vederlichte NEW BB Crème Skin Perfector biedt alle...

€ 46,00 #Mineralogie
Loose Blush - Port

Accentueer je wangen met onze zijdezachte vederlichte Loose Mineral Blush Port. Speel met de intense...

€ 33,00 #Mineralogie

Natuurlijke cosmetica

Groen is geen kleur maar een levensstijl, daar hoort ook het gebruik van Natuurlijke Cosmetica bij. Zuivere en  vooral veilige producten die volledig gebruik maken van de kracht van de natuur, daar staat Natuurlijke Cosmetica voor. Gezond en mooi ouder worden is jouw missie; de Natuurlijke Cosmetica van Mink BC helpen je mee met het bereiken van je doel...
Natuurlijke of biologische cosmetica is geen trend maar een levensfilosofie. Gezonde maar bovenal veilige natuurlijke cosmetica is waar je voor kiest als je bewust bezig bent met je gezondheid. Hierbij horen natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke minerale make-up en natuurlijke voedingssupplementen. Goed op elkaar afgestemd; écht werkzaam én natuurlijk van de beste kwaliteit.
 

Natuurlijke- en biologische cosmetica

Natuurlijke en biologische cosmetica is ook geen hype maar een ontwikkeling, doordat je als zelfbewuste, kritische consument op zoek bent naar betrouwbare merken met een onderbouwde, bewezen filosofie.
Gezond en mooi ouder worden is jouw missie. Hiervoor ga je op zoek naar natuurlijke en biologische huidverzorging die bij jou past, waar je je goed bij voelt en waarin je vertrouwt. Voor een persoonlijk advies en optimaal resultaat ga je naar een gekwalificeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut. Behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik bieden jou ook het allerbeste. Geen luxe maar een must om met uiterste zorg om te gaan met het grootste orgaan van je lichaam, de huid en deze goed te beschermen, te verzorgen en te verbeteren met inner en outer beauty.
 

Bestellen via onze webshop

Geen tijd om naar een verkooppunt te gaan maar wil je je natuurlijke cosmetica producten thuis geleverd krijgen? Dan kun je dit doen door in onze webshop te bestellen of via de website van je eigen schoonheidsspecialist als hij/zij ook met onze merken werkt. Vanaf €25,- sturen wij zonder verzendkosten af en verzorgen wij jouw pakketje met uiterste zorg zo snel mogelijk en sturen deze naar het door jou aangegeven afleveradres of een DHL-punt. Ons streven is om binnen 2-3 werkdagen te leveren.

Onze retourvoorwaarden

Uit hygiënisch oogpunt is cosmetica een product dat niet geretourneerd kan worden en geldt hierop ook niet de 30 dagen zicht regel. Bij achteraf liever een andere keuze in kleur of product kunnen wij helaas geen omruilservice bieden. Uiteraard vinden wij jou wel belangrijk als tevreden klant dus mocht er onverhoopt iets zijn dat niet naar wens is, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Wij zijn tijdens kantooruren van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar. Per mail mag je natuurlijk altijd je vraag stellen info@minkbc.nl. Ons team helpt je graag.