• Lorem ipsum

Zorg groen voor jezelf

Werkzame stoffen uit de natuur beïnvloeden je gezondheid. Hoe natuurlijker de cosmetica is die je gebruikt, hoe beter het voor je is. Laat daarom de natuur zoveel mogelijk haar gang gaan en haar werk doen. Ga voor groen.

Lees meer
31 Aug 2021
Energetische schoonheidsbehandelingen volgens de Vijf Elementen
Lees meer
16 Aug 2021
Energetische huidverzorging in het Element Aarde
Lees meer

Groen is geen kleur maar een levensstijl, daar hoort ook het gebruik van Natuurlijke Cosmetica bij. Zuivere en  vooral veilige producten die volledig gebruik maken van de kracht van de natuur, daar staat Natuurlijke Cosmetica voor. Gezond en mooi ouder worden is jouw missie; de Natuurlijke Cosmetica van MinkBC helpen je mee met het bereiken van je doel...
Natuurlijke of biologische cosmetica is geen trend maar een levensfilosofie. Gezonde maar bovenal veilige natuurlijke cosmetica is waar je voor kiest als je bewust bezig bent met je gezondheid. Hierbij horen natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke minerale make-up en natuurlijke voedingssupplementen. Goed op elkaar afgestemd; écht werkzaam én natuurlijk van de beste kwaliteit.

Natuurlijke- en biologische cosmetica

Natuurlijke en biologische cosmetica is ook geen hype maar een ontwikkeling, doordat je als zelfbewuste, kritische consument op zoek bent naar betrouwbare merken met een onderbouwde, bewezen filosofie.
Gezond en mooi ouder worden is jouw missie. Hiervoor ga je op zoek naar natuurlijke en biologische huidverzorging die bij jou past, waar je je goed bij voelt en waarin je vertrouwt. Voor een persoonlijk advies en optimaal resultaat ga je naar een gekwalificeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut. Behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik bieden jou ook het allerbeste. Geen luxe maar een must om met uiterste zorg om te gaan met het grootste orgaan van je lichaam, de huid en deze goed te beschermen, te verzorgen en te verbeteren met Inner- en Outer Beauty.

Lees meer

Onze retourvoorwaarden

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Uitgezonderd van het herroepingsrecht is van een consumentenkoop die ziet op de levering van producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Bij achteraf liever een andere keuze in kleur of product kunnen wij helaas geen omruilservice bieden. Uiteraard vinden wij jou wel belangrijk als tevreden klant dus mocht er onverhoopt iets zijn dat niet naar wens is, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.