Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Element Hout - Energie & Emotie

5 Feb 2021

Element HOUT - Energie en Emotie

Energetische lente van 5 februari t/m 17 april.

De energetisch periode is de periode om je voor te bereiden op de “echte” lente, die start 21 maart. Het energetische seizoen start altijd vroeger.
De energie van de lente is opgaande energie. In de natuur zie je dit aan de eerste sneeuwklokjes, die al in februari opkomen, in de energetische lente.

Het element HOUT zorgt voor de energiestroom via de spieren en pezen. Bij stress merk je dat de energie niet meer goed stroomt en ervaar je spierpijn aan o.a. nek en schouders. Wees alert op deze signalen en ondersteun je lichaam meteen.
Ook onze organen lever en galblaas kregen dan extra spanning, waardoor ze hun werking niet meer optimaal doen. Dit merken we o.a. aan minder goede vetvertering, suikers die niet goed verwerkt worden, boosheid, weerstand, snel aangevallen voelen, frustraties, niet opkomen voor jezelf, oogproblemen…
PHYTO 5 Phyt’ether HOUT of Selextrème HOUT zijn de producten om je energetisch te ondersteunen. Ze zorgen steeds voor harmonie.
Is ons element HOUT in balans, dan ervaren we een uitwisseling tussen beweging en rust, vechten en vluchten, yin en yang. We reageren spontaan, zijn vindingrijk, sportief of creatief. We hebben de kracht en het zelfvertrouwen om in actie te treden. We komen op voor onszelf op de juiste manier, op het juiste moment en we zeggen tegen de juiste persoon wat we te zeggen hebben.
Ook hier kun je het PHYTO 5 Phyt’ether HOUT of Selextrême HOUT gebruiken om evenwicht te houden.

Leuke tip:
Breng Phyt’ether HOUT aan op de reflexzones van het gezicht, op de slapen en tussen de wenkbrauwen voor het element HOUT. Het heeft een nog sterkere energetische werking als je deze aanbrengt tussen 0:00 uur en 4:00 uur (volgens de Chinese klok). Je mag in dit geval het serum maximaal 2 uur van te voren aanbrengen. Doe dit tijdens de energetisch lente en voel wat het met je doet. Het mag ook op je hand aangebracht worden i.p.v. op je gezicht.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »