Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Waar staat MinkBC voor?

23 Feb 2023
door Sandra Jacobs-Mink

Mink Beauty Concepts past niet in de wereld van Beauty extremisme, zoals de ‘eeuwige jeugd’ en het perfecte plaatje maar ondersteunt de beste versie van jezelf op natuurlijke wijze.

Onze persoonlijke missie is om bewustwording te creëren voor zo natuurlijk mogelijke, clean & veilige cosmetica die resultaat geeft met de juiste beleving en onderdeel is van ‘wellness.’  

Beauty rituelen thuis en in het instituut geven rust en geluksgevoel,  wat een positief effect heeft op de hormoon huishouding van zowel mannen als vrouwen. 

‘Lekker in je vel zitten’ betekent werken aan je gezondheid met verschillende tools (zoals ook voeding & beweging) waarbij ‘instituut behandelingen’ i.c.m de juiste cosmetica producten hierbij helpen. 

Natuurlijke grondstoffen zijn veel duurder dan synthetisch gefabriceerde grondstoffen die ook heel anders of eigenlijk niet werken. 

Het plantenrijk en de natuur is uniek en niet te vergelijken met enkelvoudige stoffen geproduceerd in een lab.

Voorbeeld: de prachtige geur en werkzame kracht van pure natuurlijke rozenextract is van een hele andere orde dan synthetisch/ chemisch nagemaakte Rozen ‘geur’ dat verder geen effect heeft. Voor een paar druppels pure rozenolie heb je een zak vol rozenblaadjes nodig, dus kun je je voorstellen dat dat ook veel duurder is.

Onze merken worden ontwikkeld en geproduceerd door ambachtelijke -vaak familie- bedrijven die minder marketing kunnen bedrijven dan de mass-market concerns, maar met bezieling hun producten vervaardigen. 

Het verschil met (vaak hormoonverstorende) cosmetica zonder werkzame stoffen en onze merken is dat het een gezonde huid bevordert maar de gezondheid zo min mogelijk schaadt met de kennis van nu. 

Vergelijk het met de steeds sterkere bewustwording voor preventieve gezondheidszorg en lifestyle geneeskunde. Veel ziektes kunnen voorkomen worden door een betere, gezondere lifestyle. 


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »