Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Chagrijnig, neerslachtig, slechte bui?

27 Jan 2023
door Sandra Jacobs-Mink

De winterblues ligt snel op de loer in deze tijd van het jaar waarbij we weinig daglicht zien, het buiten grijs, koud en vaak nat is en het zonnetje vaak schittert door afwezigheid. De wereld ziet er letterlijk wat minder rooskleurig en gezellig uit.

Gelukkig hebben we de kortste dag van het jaar al wel achter de rug. Maar het is nu eenmaal zo dat januari en ook februari dé maanden zijn waar we onszelf het vaakst bij elkaar moeten rapen na een flinke verkoudheid, griep of ander virus die nu heerlijk actief z’n best doet om ons allemaal neer te sabelen.

Lekker slapen, gezellig cocoonen, gewoon even niets doen… Voel je niet schuldig als je deze activiteiten nu even wat belangrijker maakt, want juist nu is de beste activiteit voor je gezondheid iets minder actief te zijn op een positieve manier. Niet jezelf voorbij hollen maar naar je lichaam luisteren. Onze energie is nog naar binnen gericht en dat is helemaal niet erg. Tot en met 4 februari zitten we nog in de overgangsfase van het element Aarde naar de opkomende energie van de lente, element Hout. Nu moeten we ons lichaam nog even de tijd geven ons hierop voor te bereiden.

Hoe ondersteun je je eigen ik nu het beste met Phytocure?

Tot en met april is extra Vitamine D nodig voor jong tot oud en heb je een koutje gevat of griepje opgepikt? Een kuurtje Vitality met Astragalus en de vitamines A,C,D,E en K helpt virussen sneller te elimineren, ondersteunt het luchtwegstelsel en geeft jouw cel processen weer een energie boost, om de weerstand weer te versterken en optimaal te houden.

Voor een betere rustbalans in je hoofd, lichaam en geest, is het ook verstandig om Feel Good te slikken als je ’s nachts vaak wakker wordt, een piekeraar bent of hoofdpijn hebt door gespannen spieren. De Feel Good met een goed opneembare Magnesium, Taurine en Vitamine B complex gaat tekenen van overmatige spierspanning/ stress en vermoeidheid tegen door een goede nachtrust te bevorderen. Magnesium wordt niet voor niets het antistress mineraal genoemd omdat het een goede balans van de Cortisol-spiegel ondersteunt.

Last but not least: vergeet niet te lachen, te knuffelen en positieve aandacht te geven aan jezelf én aan anderen. Een vriendelijke lach en gemeende groet op straat stimuleert onze gelukshormonen en daar word je gewoon wat blijer van.

Phytocure bestaat uit 100% natuurlijke, zeer effectieve supplementen die balans brengen in jouw leven.

Reacties
Ashley Korstanje-Jacobs
20 Feb 2023
Beste Joke, Vitamine D3 van Phytocure bevat 25 microgram oftewel 1.000 UI. Een actieve dosering aan VitD3 is 1 pareltje per dag - bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. Een onderhoudsdosering is 1 pareltje per 3 à 5 dagen.
Joke Schultink
20 Feb 2023
Graag zou ik willen weten hoeveel mcg/IE D3 bevat. B.v.d.
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »