Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Volledige ontlading: Element Earth

13 Jul 2023
door Sandra Jacobs-Mink

De energie van het Aarde element is volledig ontladen. Je voelt pure zuiverheid en een perfecte balans. Geef je lichaam een extra boost met ontgifting en afslanking. Stap mee in de transformerende energie...

Gebruik de producten van het Aarde element tussen ieder seizoen om volledig ontladen over te gaan naar het volgende element.

Huidcondities:

  • Onderhuidse onzuiverheden - Acné
  • Schilferende huid, psoriasis
  • Jeuk
  • Vetophoping op de buik, heupen en binnenkant van de benen
  • Vasthouden van toxines
  • Zenuwachtigheid - piekeren

Dit is de ideale periode om je klanten advies te geven over het werken aan hun goede voornemens, met name op het gebied van voeding en voldoende zuiver water drinken. Dit is het perfecte moment.

Ons lichaam elimineert in deze periode vanzelf meer en gemakkelijker. Hoe mooi is dat?

Hoe? Door bewuster te eten en te leven, voldoende water te drinken en aangevuld met kruidenthee.

Maak gebruik van de Phytocure Detox kuur en onderga een Aarde behandeling bij jouw schoonheidsspecialist, inclusief een uitgebreide lymfedrainage om gif- en afvalstoffen te elimineren en te verbranden, en kleur- en lichttherapie om meer energie te krijgen. Dit heeft een afslankend effect op het lichaam in combinatie met een ontgiftende en afvoerende gele kleipakking (AARDE masker) op het lichaam. Een lymfedrainage stimuleert de stofwisseling, waardoor je lichaam toxines elimineert en de energie in je maag- en milt versterkt wordt.

Gebruik thuis Aarde producten, zoals Selextreme AARDE, Phyt'ether AARDE, Yogi Body AARDE en een Kleimasker AARDE op de buikzone...

De PHYTO 5 producten en behandelingen versterken de aarde-energie, verbeteren de kwaliteit van de cellen en verhogen de celvernieuwing. Dit is goed voor je huid, lichaam en ziel.

Ontdek en ervaar het pure gevoel van zuiverheid... je bent één en al creativiteit.

Veel succes! #idealeperiodevanhetjaarvoorzuiveringennieuwecreativiteit

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »