Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Verschil in substantie, geur en kleur van natuurlijke cosmetica formules zoals PHYTO 5: hoe normaal is dat?

22 Feb 2024
door Sandra Jacobs-Mink

Alle PHYTO 5 producten worden gemaakt op basis van de consistente actieve 'Quantum' werking van de formules.

Wanneer de actieve werkzaamheid van bijvoorbeeld één natuurlijk ingrediënt iets sterker geconcentreerd is (lavendel kan bijvoorbeeld minder of meer EO (Essentiële Olie) bevatten per ‘takje’), dan wordt dit gecompenseerd door er ook iets minder of meer van toe te voegen om het eindproduct precies even sterk werkend te maken. Hierdoor moeten de recepturen continu worden aangepast. 

Synthetisch vervaardigde formules in het lab ontwikkeld, zijn altijd van dezelfde kwaliteit en dezelfde substantie, daar de samenstelling van deze ingrediënten ook volledig chemisch worden gefabriceerd. Maar we weten inmiddels ook inmiddels wat dit doet, of beter gezegd NIET doet :-)

De formules van PHYTO 5 zijn op orthomoleculair niveau zo natuurlijk mogelijk, met enkel minimale conserveermiddelen voor houdbaarheid, smeerbaarheid en veiligheid en hele hoge werkzaamheid.

Dat geeft als eindresultaat wellicht een iets ander gevoel maar wel dezelfde actieve werking. Dit is de consequentie van werken met zo natuurlijk mogelijke formules. Altijd werken met het mooiste en beste uit de natuur? Hoe mooi is dat?


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »