Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Energie in balans met de Phyt'Ethers

21 Jul 2020

De 4 basisingrediënten waaruit elk Phyt’Ether Serum van Phyto5 bestaat maken deze serums krachtig en rijk.

Druivenpit-olie heeft voor de huid veel voordelen, met als belangrijkste dat het een zeer lichte, vochtbalancerende olie is en gemakkelijk door je huid wordt opgenomen. De olie helpt bij genezing van eczeem en acne, omdat het de droge en vette plekken in balans brengt.

Een ander voordeel van druivenpitolie is dat het kan bijdragen aan een stevigere, gladdere huid. De vetzuren die uit de druivenpitten worden gewonnen, kunnen helpen bij het genezen en verminderen van littekens, terwijl ze ook goed zijn voor het verminderen en vertragen van de ontwikkeling van rimpels.

  • Jojoba-olie dringt diep door in de huid om te kalmeren en te verzachten, terwijl het een uitstekend hydraterende werking heeft en een gezonde glans toevoegt. Jojoba zit vol met voedingsstoffen zoals vitamine E en B, evenals antioxidanten en mineralen zoals chroom, koper en zink, die allemaal de huid voeden en beschermen.
  • Avocado-olie hydrateert en revitaliseert met een overvloed aan omega's 6 en 9, eiwitten, mineralen en vitamines (A, B, C, D, E, H, K en PP). Avocado-olie helpt ook om rimpels te voorkomen.
  • Vitamine E bestrijdt vrije radicalen in de huid, die het gevolg zijn van dagelijkse omgevingsstressoren zoals onbeschermde blootstelling aan de zon en luchtvervuiling. Bij het bestrijden van vrije radicalen helpt vitamine E de huid te beschermen tegen schade.

Download hier de gebruiksaanwijzing van de 5 Phyt'Ethers.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »