Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Heeft botox toch nadelen?

11 Nov 2019

Spieratrofie, rimpels op gekke plekken, botox-neus, Dr. Spock-wenkbrauwen, een overhangend voorhoofd… uiteindelijk word je toch lelijker oud van botox. Om over de gezondheidsaantasting – waar nu nog niets over bekend is, maar dat echt wel ooit uit de hoge hoed getoverd zal worden – maar niet te spreken...

En dan moet ik niet denken aan al die meisjes die er op hun 18e al mee starten. Ja, in deze heb ik écht een heel duidelijke mening: ik ga graag voor mooi en jong ouder worden maar wel gezond. Dus bij mij ontstaan de rimpeltjes gelukkig wel op de goede plekken. Mijn huidverzorging is optimaal vind ik, met de prachtige merken die ik zelf in huis heb.

Buiten het feit dat al dat gif in je lijf heel ongezond voor je is en we nog helemaal niet weten wat het op lange termijn met je gezondheid doet, wordt het ook nog eens een verslaving bij de dames die het doen en dat maakt het ook zo lelijk: meer, meer, meer... Alle goeie artsen hiermee ten spijt. Je mag het met me eens zijn of niet. Ik maak me ernstig zorgen over deze ontwikkelingen en zal me hier ook publiekelijk tegen blijven verzetten. Ik heb helaas weinig gezien dat een vrouw of man er écht mooier van is geworden... Dan maar een rimpeltje en ook niet de perfecte bovenlip. Voor mij NOOIT botox. Er goed verzorgd uit zien als ‘mezelf’ en ‘redelijk’ gezond leven en ook een hele goede verzorging gebruiken, dat vind ik dan wel weer heel belangrijk, dát wel...


Verslavingsgevoeligheid
We weten nog helemaal niet wat fillers en botox op lange termijn voor je gezondheid doen. Het zijn gifstoffen die in je lichaam worden gespoten en ook weer moeten worden afgebroken. Komen allemaal in je bloedbaan terecht en moeten ook door je organen worden verwerkt en je immuunsysteem.

Het is niet alleen een kwestie van mooi(er) worden of niet, maar ook wat het met een mens doet op lange termijn. Gebleken is dus dat het de verslavingsgevoeligheid sterk beïnvloedt: nóg meer, nóg vaker, doordat er op andere plekken weer rimpels ontstaan omdat de mimische spieren toch het gezicht willen laten bewegen. Dan ontstaat weer de zogenaamde botox-neus of fillerplooi: en hoppa weer een beetje erbij. Einde van het lied: een gezicht dat door alle (verdikkingen) volledig uit balans is. Dit herken je direct bij mensen die dit gedaan hebben. We kennen – denk ik – de voorbeelden allemaal wel, naast Famke Janssen.


Zorgplicht
Een gezonde(ere) huid met behulp van schoonheidsspecialist of huidtherapeut en een gezonde(re) levensstijl, geeft ieder mens de beste versie van zichzelf (extremen daargelaten natuurlijk, maar daar heb je hele kundige, integere artsen voor).

Mijn persoonlijke visie is je beste ‘ik’ blijven zijn in elke levensfase. Leeftijd is maar een getal en het ideaalbeeld verandert per trendperiode.

Ik ben dus als ruim 54-jarige blij met m’n dunne(re) lippen, hamsterwangen (inmiddels al wat minder door wat zwaartekracht

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »