Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Holistische behandelingen “klanten beleven direct het verschil”

31 Jan 2019

De huid is ons grootste receptieve orgaan en weerspiegelt alles wat zich aan de binnenkant van het lichaam afspeelt. Daarom benadert natuurgeneeskundig schoonheidsspecialist Annet Leijsen de huid vanuit een totaalconcept waarin voeding, supplementen, natuurlijke verzorging, lymfedrainage, vibratie en chromatherapie elkaar aanvullen. In haar Eindhovense salon Esthetique werkt Annet met de ChromaRythmic, een apparaat dat drie bijzondere technieken samenvoegt. Annet is tevens Senior Trainer bij Mink Beauty Concepts, de exclusieve distributeur van deze apparatuur.

“De ChromaRythmic, kortweg CR, werkt met elf lichtfrequenties die een directe invloed hebben op fysieke processen in het lichaam”, vertelt Annet. “Geel en blauw licht bijvoorbeeld werken ontgiftend, rood stimuleert en roze regenereert. Met de lichtfrequentie stuur je de behandeling. Als je het apparaat inschakelt, heb je een drie-eenheid van functies: lymfedrainage, een vibratietechniek en lichtfrequenties. Daarnaast werkt de CR met producten direct op de huid.”In principe kun je de CR gebruiken met elk ‘zuiver’ cosmeticamerk zonder minerale oliën, zegt ze.

“Het is een prachtig proces en je hoeft er niets over te weten om te voelen wat er in je lichaam gebeurt”

“Wij gebruiken onder meer de producten van Phyto5, zeer hoogwaardige quantum-gecertificeerde huidverzorging, gebaseerd op de vijf elementen die de Chinese gezondheidsleer hanteert: hout, vuur, aarde, metaal en water. Binnen het concept van Phyto5 bestaan meridiaan-orgaantechnieken: je verdeelt het lichaam in vijf orgaanparen. Vanuit de bioritmesituatie van de klant, waarin onder meer de geboortedatum van belang is, krijg je een orgaanpaar in beeld dat een rol speelt bij de veroudering. Wanneer je de huid op die manier benadert, kun je een productlijn aanbieden die daar synergetisch op inspeelt.”

AURA
Phyto5 gaat heel gericht in op de persoonlijke kenmerken van de huid en het lichaam en daardoor kun je voor iedereen een persoonlijk plan maken, aldus Annet. “Echt op maat. Bij ontgiften met geel en blauw licht bijvoorbeeld, hoort het element aarde. Daar koppelen we de Phyto5-producten aan die bij dat element horen. Met behulp van het licht stuur je de werking van de producten direct in de energie van degene die je behandelt.” De CR werkt op drie manieren: met lymfedrainage, met vibratie via de meridianen op de energie van het lichaam en door middel van de lichtfrequentie op het energetisch lichaam, de aura, vertelt ze. “Klanten reageren er fantastisch op, ook zonder dat ze bekend zijn met de materie.

Je hoeft er niets over te weten om te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Dat is een prachtig proces. Wanneer klanten een keer een behandeling met licht hebben ondergaan, zijn ze om. Ze beleven direct het verschil en de specialisten die ermee werken zien ook meteen resultaat.”

EDELSTENEN
Annet is continu bezig met verbetering en ontwikkeling, samen met UMA-apparaten, de fabrikant. Om de CR zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten, voegde Annet onlangs een mineralenprogramma toe aan de behandelingen. Ze selecteerde zeven edelstenen die aansluiten op de vijf genoemde elementen. De stenen worden in de canule geplaatst en geven volgens Annet een extra verdieping aan de werking van het licht. “Je creëert de best mogelijke condities om met de huid aan de slag te gaan en je gaat direct naar

de kern van het probleem. De combinatie van de CR, de verzorgingsproducten en de edelstenen zorgt ervoor dat het lichaam onmiddellijk in een ontspannen toestand verkeert. De huid vertoont dan ook niet tot nauwelijks reacties als roodheid of andere irritaties. Het werkt bijzonder kalmerend”, aldus Annet.

LYMFEDRAINAGE
De drainer van de ChromaRythmic werkt op de vijf verschillende lichaamsvloeistoffen – energie, lymfe, arteriële en veneuze bloedsomloop en waterhuishouding. Naast lymfecirculatie moeten de andere lichaamsvloeistoffen ook goed stromen.
De energiecirculatie van de spieren voor de behandeling van ontgifting en cellulite
De arteriële bloedcirculatie voor de behandeling van couperose en spataders
Het bindweefsel voor de behandeling van lokaal overgewicht
De veneuze bloedcirculatie voor de behandeling van zware en vermoeide benen
De watercirculatie voor de behandeling van overtollig vocht

OVER MINK BEAUTY CONCEPTS
Mink Beauty Concepts is importeur en distributeur van natuurlijke cosmetica en apparatuur met een duidelijke filosofie: ‘Let’s Wake up in a Green World’. Die is gericht op huidverbetering en mooi en vitaal ouder worden. Veilige, natuurlijke cosmetica die gezonder zijn voor de huid, met elk hun specifieke werking en met gebruikmaking van apparatuur zonder invasieve technieken, vertelt directeur Sandra Mink-Jacobs. ‘Het Mink-concept’ bestaat uit een zorgvuldig uitgekozen range van natuurlijke huidverzorgingslijnen waarvan sommige biologisch zijn, een natuurlijke minerale makeup, natuurlijke én de ChromaRythmic. “Natuurlijke of biologische cosmetica is geen trend maar een levensfilosofie. Huidverbetering zonder schade aan te brengen aan je lichaam is waar je voor kiest als je bewust bezig bent met je gezondheid”, aldus Sandra.

DE FYSIEKE DOELEN VAN CHROMATHERAPIE:
Voelbare verbetering van de elasticiteit van de weefsels
Versnelde celregeneratie
Verhoogde afvoer van toxines
Verbeterde arteriële, veneuze circulatie en lymfecirculatie
Betere aanspanning van de huid en weefsels

“Wanneer klanten een keer een behandeling met licht hebben ondergaan, zijn ze om”

NIEUWE STROMING
Wanneer ze zelf geen behandelingen geeft, houdt Annet zich bezig met de verdieping van de mogelijkheden met de CR en geeft zij Masterclasses voor de Mink-Academy, het uitgebreide trainingsprogramma van Mink BC. “De Mink-dépositaires die ermee werken, zijn heel enthousiast over de CR. Je geeft hiermee een totaalbehandeling op een non-invasieve manier, dus met respect voor het lichaam. Ik denk echt dat het werken met licht, in een totaalconcept met andere technieken, een belangrijke nieuwe stroming in de cosmetica is”, besluit ze.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »