Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

In de Winter draag je toch ook geen bikini en in de Zomer geen winterjas?

15 Mei 2020

Het energetisch zomerseizoen, het element Vuur is het seizoen van de positieve emoties vreugde, vrolijkheid, plezier maken en lachen, waarbij we nu nog meer terug gaan naar de basis van onze familie en we extra kunnen genieten van de simpele dingen met de mensen dichtbij om ons heen.
 
Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn de bloedcirculatie, het hart en de dunne darm de belangrijkste organen om in balans te brengen gedurende deze zomer. Belangrijk is om onze yange (opstuwende) energie te temperen en het lichaam af te koelen en te hydrateren met verkoelende Yin voeding.

Neem lekker komkommer; meloen; munt; steenfruit of tomaten. Vermijd overeten en beperk zuivelproducten en rood vlees, deze zijn meer geschikt zijn voor koud weer.
 
Het element Vuur productassortiment van Phyto5 brengt frisheid, verzacht en werkt verkoelend. De prachtige formules met etherische oliën verminderen roodheid, warmtestuwing en jeuk bij een gevoelige huid en egaliseren je huidteint.

Last van roodheden, transpiratie, spataderen, beetje teveel zon gehad? Breng dan het kleimasker Vuur aan op je hele lichaam, laat het 10 minuten inwerken en neem een bad met het Algae-Essence Bath (Algenbad) i.c.m. Selextrême VUUR (badzout). Smeer je lichaam in met Yogi body VUUR.
Jouw Me-time moment! Je voelt je ontspannen en zacht. Deze heerlijk, luchtige body crème gel ondersteunt de bloedcirculatie.
Ook ideaal om de dag mee te starten tijdens zomerse dagen en jouw warmte beter te reguleren.
 
Yogi body VUUR vermindert jeuk binnen 30 minuten, dus een natuurlijke ‘must’ voor verzachting bij muggenbeten en als verkoelende aftersun. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »