Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Kerststress… niet zo lekker voor je (huid)

16 Dec 2019

De kerst is in aantocht en er moeten nog 1001 dingen gebeuren. Hoe voorkom je kerststress?

Zoek eens op het woord ‘stress’ in Google: wel 1.300.000.000 pagina’s. Aaarrgghhh. Niet zo gek als je bedenkt dat je het hele jaar door keihard werkt, er altijd bent voor je gezin, een fijne partner wilt zijn, met vrienden leuke dingen wilt doen en af en toe ook nog tijd wilt voor jezelf. Nou, maak je borst maar nat, want de kerst – met alle gezellige verplichtingen – is aanstaande. Hoe houd jij je huid en je hoofd koel? Wij hebben een aantal mooie producten en tips voor je.

Ping!
Zo, hèhè, de boom staat. Nu de ballen. En dan de kerststukjes, de buitenversiering en de ramen nog. Want in december maakt iedereen zich op voor een gezellige tijd. Voor je er erg in hebt verschijnt het eerste WhatsApp-bericht over wie, wat, wanneer en hoe de kerstdagen over de (schoon)families verdeeld gaat worden. Met een oneindige stroom aan berichten tot gevolg. Ping! Ping! Ping! En hoe dat dan weer rijmt met de visite en plannen rondom oud en nieuw? Chips… nog maar eens kijken. Ping! Ping!

Cadeaus
De kledingkast, nóg zo’n ‘kerstdingetje‘. Neem ‘m nog maar eens kritisch onder de loep. Wat doe je aan? Gossiemijne. Ondertussen is de berichtenstroom over ‘wat er gegeten moet gaan worden’, ‘wie wat drinkt’ en ‘wie wat regelt’ ook op stoom gekomen. O ja, en dan nog de cadeaus. Wat moet je dit jaar nu weer kopen voor iedereen?

Kersthit
Op je werk wordt het alleen maar drukker. Alles moet af voordat het bedrijf dicht gaat. ‘It’s the most wonderful time of the year,’ zingt Andy Williams in zijn kersthit uit 1963. Pfff, jij ziet dat toch wel iets genuanceerder. Kerst kent een keerzijde: stress. Met alle gevolgen van dien: chagrijn, chaos, lichamelijke klachten en een onrustige huid.

Voorkom kerststress
Kortom, voorkom kerststress. Hoe? Door goed voor jezelf te blijven zorgen en vooraf tijd in te plannen voor alle todo’s. Vind je dat lastig en wil je tijd winnen? Lees/download dan onze 5 tips voor Tijdswinst.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »