Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Natuurlijke cosmetica: probeer, leer, experimenteer en reflecteer

13 Jan 2020

“Van proberen kun je leren,” zegt de kinderjuf altijd. En ze heeft gelijk. Van stilzitten wordt de wereld niet beter. Met niets doen breng je nul in beweging. Kortom, verandering begint met in actie komen. Goede voornemens maak je waar met doen. Wil je een gezondere leefstijl? Dingen duurzamer doen? Beter voor jezelf en anderen zorgen? Dan zet je met natuurlijke cosmetica heel eenvoudig stappen.

Ik wil een gezondere leefstijl. Welke rol kan natuurlijke cosmetica daarbij spelen?
Als je de ingrediëntenlijst van sommige artikelen bestudeert, schrik je je een hoedje. Veel ingrediënten in cosmetica zijn bedoeld om producten lekkerder te laten ruiken, beter smeerbaar te maken of langer houdbaar. Maar wat veel mensen zich niet realiseren: bijna alle cosmetica ligt niet alleen op de huid, maar dringt ook door in de huid. Stoffen en ingrediënten in cosmetica belanden dus (ook) in je bloedbaan. Hoeveel van die ingrediënten zijn dan niet schadelijk? Welke stoffen zijn chemisch en synthetisch? En wat is daar de impact van? Mensen weten vaak niet wat ze eigenlijk in huis halen en op hun huid smeren.

Daar kun jij wat aan doen, want jij wilt gezonder leven. Probeer eens een natuurlijk cosmeticaproduct zoals Naobay of minerale make-up zoals Mineralogie. Want (werkzame) stoffen in cosmetica beïnvloeden de gezondheid. Een veilige en gezonde(re) keuze is natuurlijke cosmetica. Hoe natuurlijker de producten zijn die je gebruikt, hoe veiliger het is en dus ook hoe beter voor je gezondheid.

Ik wil duurzamer leven. Hoe helpt natuurlijke cosmetica daarbij?
Het gebruik van duurzame of milieuvriendelijke cosmetica is een relatief eenvoudige manier om een duurzame(re) levensstijl te hanteren. Mink streeft naar zo min mogelijk verspilling van product bij gebruik, duurzame verpakkingen, zo min mogelijk impact op het milieu en zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. De merken Naobay en Mineralogie zijn daar mooie voorbeelden van.

Naast duurzame cosmetica, verlangen consumenten ook steeds vaker kwalitatieve cosmetica met een luxueuze uitstraling. Druist dat dan in tegen een duurzame filosofie? Nee! Groen en glamoureus is zelfs een supercombinatie. Veel consumenten zijn net als schoonheidsinstituten en beautysalons fan van ons assortiment. De kwaliteit van onze merken en aan ons gelieerde beautyprofessionals borgen we via onze eigen Mink Academy. Hier delen we onze kennis en expertise van producten, methodieken en behandelingen met specialisten.

Ik wil beter voor mezelf en mijn gezin zorgen. Waarom past natuurlijke cosmetica daarbij?
Beter voor jezelf en je gezin zorgen is een breed begrip. Het begint in ieder geval met tijd en aandacht. Maak sowieso meer tijd vrij voor leuke dingen met elkaar. Daarvan word je gelukkiger. En eet gezond. Dit heeft ook positief effect op je lichaam en geest.

Zoom je in op persoonlijke verzorging, dan speelt cosmetica een niet te onderschatten rol. Klein of groot, jong of oud, vrouw of man: iedereen wil lekker in zijn vel zitten en er verzorgd uitzien. Ook is bescherming tegen invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld zon, wind of water, voor iedereen belangrijk.

De werking van natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica voor de huid en de gezondheid biedt een absolute meerwaarde ten opzichte van de werking van synthetische cosmetica. Op basis van de allernieuwste technologieën en onderzoeken voegen we regelmatig nieuwe natuurlijke producten en merken toe aan ons assortiment.

Een voorbeeld van zo’n innovatie is het MINK rotterdam CBD Infused Face Mask. Deze face mask is geschikt voor alle huidtypen en bevat naast anti-aging en ontstekingsremmende ingrediënten ook cannabinoïde antioxidanten. Heb je last van acné of ontstekingen? Wil je minder roodheid in je gezicht en een gezonder en jeugdiger uiterlijk? Of wil je je gezicht beschermen tegen schade van zonlicht, milieuvervuiling, blauw licht of tl-licht? Dit gezichtsmasker heeft een kalmerende werking en herstelt het elastine- en collageengehalte van de huid. Ook geeft het een boost aan je vitaliteit.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »