Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Verzorging van een droge en schrale huid

18 Nov 2019

Kil en koud weer zorgt er voor dat je huid schraler en droger wordt. Dat vraagt om extra verzorging en ook onderhoud van je huid om het in topconditie te houden. Net als een auto die je af en toe voor onderhoud naar de garage brengt om ‘m weer prettig en veilig ermee de weg op te kunnen.

De expert weet hoe ‘t zit
Het gaat er om dat je precies weet hoe ’t zit onder de motorkap. In het geval van jouw huid in combinatie met je gezondheid zijn schoonheidsspecialisten de experts. Een goede schoonheidsspecialist zorgt ervoor dat ervoor dat je huid preventief wordt onderhouden. Om ‘m zo in zo optimaal mogelijke conditie te houden. Bezoek daarom een schoonheidsspecialist bij jou in de buurt voor een apk van je huid.

Smeert lekker
O ja, dan hebben we ook nog de tools en producten. Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt voor auto’s, maar ook voor je huid. Sommige motorolie bevat alle werkzame stoffen voor je motor. Deze motorolie is ook wat dikker en smeert beter. Het voedt je motor, waardoor deze langer mee gaat. Dat is met cosmetica ook zo. De juiste producten verbeteren je celfunctie. Daardoor is de werkzaamheid niet alleen op je huid, maar ook eronder voelbaar en merkbaar. Dat smeert een stuk lekkerder.

Goed gereedschap
HydraPlus Cream van Naobay, de Ageless Extreme Hydrating Cream van Phyto5 en Squalan Moisturizer zijn mooie voorbeelden van goed gereedschap in verschillende prijsklassen en huidtypen. Wil je hier meer over weten? Vraag het aan je schoonheidsspecialist(e) of bezoek bel of mail ons.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »