Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Advies: extract voor de tijd van het jaar

9 Jul 2021
door Richard van Nessen

Ondersteuning van de nieren in de zomer

De nieren zijn het meest actief in de winter en dus het minst actief in de zomer. In de zomer willen mensen ‘in shape zijn’ en gaan ze vaak een dieet volgen, bijvoorbeeld een eiwitrijk dieet. Het kost tijd om eiwitten goed te kunnen verteren en je hebt een goede nierfunctie nodig. Als je een eiwitrijk dieet volgt en je nieren niet optimaal functioneren, dan gaat je lichaam vocht vasthouden en afvalstoffen opslaan. 

 

Aanvullende supplementen eiwitrijk dieet 

RIES detox en vitaliteitskuur

 

Vanuit het seizoensoogpunt kun je in de zomer het beste twee extracten toevoegen aan je RIES Herbal Tea: het gentiana kruidenextract en het ginseng kruidenextract. Deze combinatie zorgt voor een optimale nierfunctie, voert afvalstoffen af en breekt vetten af, zodat een eiwitrijk dieet zijn vruchten afwerpt en je in shape de zomer in kan. RIES Herbal Slim stimuleert de vetverbranding en heeft een detox-werking. Het kruidenextract geeft je lichaam een extra boost om gifstoffen af te voeren die het afvalproces belemmeren. Daarnaast ondersteunt RIES Herbal Vital met ginseng de nieren zodat overmatige afvalstoffen worden afgevoerd. Ginseng ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen, die goed zijn voor het voeden van je spieren en een hogere vitaliteit.

Om je spieren een extra impuls te geven, is het een goed idee om (meer) te gaan wandelen. Combineer een wandeling van zo’n twintig minuten met het drinken van RIES Herbal Tea. Zo voed je je spieren, help je afvalstoffen af te voeren, stimuleer je vetverbranding én zorg je ervoor dat je een natuurlijke balans krijgt in relatie tot de seizoenen. Vergeet uiteraard niet de RIES Herbal Tea basisthee erbij te kopen. Deze is energetisch neutraal, waardoor de extracten het beste werken. Als je onze zomeraanbieding bestelt krijg je de thee er gratis bij!

 

Zomeraanbieding ondersteuning gewichtverlies

We bieden een 6-weekse detox-en vitaliteitskuur voor slechts €39,90 inclusief:

Deze aanbieding is geldig vanaf dinsdag 13 juli t/m dinsdag 20 juli 2021.

Hoe werkt deze detox-en vitaliteitskuur?

Voeg tweemaal daags 3 druppels van beide kruidenextracten toe aan een kop Oolong thee. Doe dit iedere dag voor een periode van 6 weken. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »