Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Element Aarde - Energie & Emotie

12 Oct 2020

Energetische tussenseizoenen van 21 oktober t/m 7 november, 18 januari t/m 4 februari, 18 april t/m 5 mei en 20 april t/m 6 augustus.

Het energetische tussenseizoen staat voor afscheid nemen van het vorige element en langzaam het volgende element verwelkomen. Het is een periode van zuivering, ballast loslaten en elimineren zodat er weer balans ontstaat.

Wist je dat je tijdens deze periode gemakkelijker kan afvallen? Je elimineert van nature extra. Het ideale moment dus om bewust te kiezen voor gezonde voeding en voldoende zuiver water/kruidenthee.

Het element AARDE zorgt voor een zuiver bindweefsel, een goedwerkende spijsvertering en een sterk zenuwstelsel. De werking van de organen maag, milt en pancreas bepalen mee of we balans behouden in het lichaam. Als deze organen optimaal functioneren, dan zal de spijsvertering goed verlopen en kan je de voedingsstoffen goed opnemen om ook zo je lichaam te voeden en ondersteunen.
 

PHYTO5 Phyt’ether Earth of Selextrême Earth zijn de producten om je energetisch te ondersteunen. Ze zorgen steeds voor harmonie.

Is ons element aarde in balans, dan ervaar je een evenwicht tussen denken en doen. Je laat je emotioneel, mentaal niet beïnvloeden door anderen. Je staat er! Is er onbalans merk je dat je teveel denkt en te weinig overgaat tot actie. Je twijfelt, bent onzeker, te emotioneel of te mentaal.

Leuke tip: Breng de Phyt’ether Earth aan op de reflexzones van het gelaat, wangen en neusbrug voor het element aarde. Het heeft een nog sterkere energetische werking als je deze aanbrengt tussen 7:00 uur en 11:00 uur (volgens de Chinese klok). Doe dit tijdens de energetisch tussenseizoenen en voel wat het met je doet. Het mag ook op je hand aangebracht i.p.v. op je gelaat.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »