Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Bereid je huid voor op jouw zonvakantie met het element Vuur

11 Jun 2021

Begin minimaal 10 dagen voor vertrek met 3 druppels Phyt’ether Fire onder de PHYTO La Crème Soleil SPF15, als dagverzorging. Je huid krijgt de nodige prikkels en kan de zon gemakkelijker verdragen, ondanks de grote temperatuurverschillen.

Heb je last van zonneallergie?

Start minstens een paar weken van tevoren voor blootstelling aan de sterke zon met de Phyt’ether Fire op de zones, waar je de zonneallergie krijgt. Breng daaroverheen je PHYTO 5 crème aan.

Volgens de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) is het vuur element het meest actief in de late ochtend.

Tussen 11u en 15u, zijn volgens de Chinese klok je Hart en dunne darm het actiefst. Tussen 23u ’s avonds en 3u ’s morgens zijn deze organen het minst actief. 

Aan het einde van de ochtend (11u-13u) functioneert je hart dus optimaal. Je concentratievermogen daalt. Dit is een goede tijd om contacten te leggen en licht te lunchen.

Na de lunch worden je voedingstoffen optimaal benut door je lichaam. 

Het juiste moment van de dag om te bewegen en dagelijkse taken uit te voeren. Complexe materie kun je beter in de ochtend verwerken.

Tussen 19u-21u is je bloedsomloop het krachtigst en je maagenergie het zwakst. Een licht avondmaal is daarom beter dan zwaar tafelen.

Tussen 21u-23u gaan we meestal in de relaxstand en slapen. Je lichaam ontspant zich. Kun je moeilijk in slaap komen rond deze tijd? Dan kan dat betekenen dat je nog teveel bezig bent met de gebeurtenissen van de dag. Breng 1 druppel Phyt’ether Water aan bovenop je hoofd, als ontspanning.

Breng in de ochtend elke dag enkele druppels Phyt’ether Fire aan op je staartbeen. Je gaat meer aarden en minder in je hoofd bezig zijn. Ruik eerst aan het serum en breng het dan aan.

Wil je een algehele ondersteuning van je vuur element? Gebruik dan de mix van L’Emulsion Corporelle en Phyt’ether Fire, als bodylotion.

❤️Phyt’ether is Energy in a bottle❤️ 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »