Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Element Water Energie & Emotie

3 Nov 2020

Energetische winter van 8 november t/m 17 januari

De energetisch periode is de periode om je voor te bereiden om de “echte” winter, die start op 21 december. Het energetische seizoen start altijd vroeger.
De energie van de winter is kabbelende energie. In de natuur houden de bomen en struiken zichzelf in leven. Ze laten binnenin alles zachtjes stromen, om in leven te blijven. In de lente kan de opgaande energie dan weer zorgen voor nieuwe knopjes.

Het element WATER optimaliseert de waterhuishouding. Het zorgt ervoor dat het lichaamsvocht circuleert. Bij stagnatie ga je dit zien aan het lichaam door middel van oedeem, verslapte huid. Je voelt vaker, op bepaalde plaatsen, kristalletjes dieper in de huid (stagnatie). Het element Water is de laatste in rij. Herken je jezelf hierin, dan zijn er al vele signalen van de andere elementen vooraf gegaan. Signalen, die we niet opgemerkt hebben of genegeerd.

De organen Blaas en nieren zijn de organen, die bij dit element horen. Angsten, schrik kunnen je lam leggen en ook dit element in onbalans brengen. Je leven laten leiden door een ander en niet je eigen verantwoordelijkheid (kunnen) (op)nemen. Durf jezelf te zijn en bepaal je eigen leven.

Phyto5 Phyt’ether WATER of Selextrême WATER zijn de producten om je energetisch te ondersteunen. Ze zorgen steeds voor harmonie.
Is je element WATER in balans, dan sta je zelfzekerder in het leven, je weet wat je wilt, je neemt je verantwoordelijkheid, je bent flexibel en je bent volhard tot je doel is bereikt. Wanneer er TE voor komt te staan, te veel wilskracht, te flexibel, te verantwoordelijk, dan put je jezelf uit en kan het escaleren naar hardheid, te veeleisend voor jezelf en/of een ander met gevolg dat er stijfheid, starheid ontstaat.

Leuke tip: Breng de Phyt’ether WATER aan op de reflexzones van het gelaat, rond de ogen en op je kin voor het element WATER. Het heeft een nog sterkere energetische werking als je deze aanbrengt tussen 15 uur en 19 uur (volgens de Chinese klok). Doe dit tijdens de energetisch winter en voel wat het met je doet. Het mag ook op je hand aangebracht in plaats van op je gelaat. Aanbevolen op je hand, indien je huid niet voorbereid is met Phyto5 Metaal.

Reacties
Lydwien
23 Dec 2020
Fijn artikel. <br />
Wat een mooi product lijkt me dat! Ik ga me er in verdiepen want dat past heel goed bij mijn studie voetreflex+ waarbij we uitgaan van de TCM.
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »