Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Energetische huidverzorging in het Element Aarde

16 Aug 2021
door Sandra Jacobs

Het Aardeseizoen wordt ook wel het tussenseizoen genoemd. Een periode van 18 dagen tussen de seizoen overgangen van 18 januari t/m 4 februari, van 18 april t/m 5 mei, van 20 juli t/m 6 augustus en van 21 oktober t/m 7 november. Hét moment om extra aandacht te schenken aan jezelf om jouw huid eens lekker te Detoxen.

 

Ontgiften en afslanken van het lichaam

Het element Aarde is het verbindende element in periodes van steeds 18 dagen. Dit tussenseizoen is er om weer fris en vol nieuwe energie in het volgende seizoen te stappen. Letterlijk om weer even te aarden.

De energie van Aarde is ontladen. Je ervaart zuiverheid en voelt je weer in balans. Geef je lichaam in een Aardeperiode extra steun in ontgiften en afslanken. Dit gaat makkelijker dan in andere periodes van het jaar. Doordat het lymfesysteem nu nog harder werkt om jouw toxines af te voeren en jouw Maag en Milt beter helpen om voeding beter te verwerken. [1].

 

PHYTO 5 Element Earth producten

 

Wat is de werking van de Element Aarde producten?

De Aarde producten zitten boordevol met pure etherische oliën die de afvoer van toxines (afval- en gifstoffen) bevorderen. Daarnaast bevatten ze ook antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen waardoor de huid extra schoon en fris aan zal voelen. Door het ontgiften en zuiveren van het bindweefsel en herstellen van de cel vibratie worden deze toxines beter afgevoerd, waardoor je poriënstructuur verfijnt.

 

Voor welke huidtypes zijn de aarde producten geschikt?

  • Wanneer je last hebt van acné met onderhuidse onzuiverheden en bultjes en tijdens periodes met stress. 
  • Als jouw huid in normale conditie is. Oké wat gek denk je nu misschien. Maar gedurende de Aardeperiode kun je wel vier keer per jaar jouw huid Detoxen als extra ondersteuning voor een schone, frisse huid.

 

Verbetering van de huid, energie en emotie

Met de natuurlijke producten uit de Aarde lijn werken we aan verbetering van de huid maar ook op jouw energie en emotie. Ze hebben een zeer intensieve werking, ruiken heerlijk door de Citrusgeur en andere etherische oliën en zijn ook fijn om te smeren. De energie van het Aarde element is namelijk ontladen. Je ervaart zuiverheid en voelt je in balans. Gebruik de producten tussen ieder seizoen om helemaal ontladen in het volgend element te stappen.

 

Wanneer kan jouw huid nog meer een ‘Aarde Detoxkuur’ gebruiken?

  • Wanneer je een schilferende huid hebt of psoriasis.
  • Bij jeuk.
  • Vetophoping op de buik, heupen en binnenkant benen.
  • Als je toxines vasthoudt waardoor er allemaal rare bultjes en vlekjes ontstaan
    Of als je zenuwachtig bent en veel piekert.

 

Werk aan je goede voornemens

Het is de ideale periode om aan jouw goede voornemens te werken. Zoals bewuster leven en eten. Wees bewust wat je binnen krijgt en zorg ervoor dat je voldoende zuiver water drinkt, aangevuld met kruidenthee. Ons lichaam elimineert in deze periode van zichzelf meer en gemakkelijker. Mooi meegenomen toch?

 

Element aarde producten voor thuisgebruik

Denk aan de Selextreme Earth, Phyt'ether Earth, Yogi Body Earth en Yellow Clay Mask Earth op de buikzone. Maar een goed professioneel advies is goud waard voor het beste resultaat. Kijk in de storelocator voor een schoonheidssalon bij jou in de buurt. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 

Lichttherapie schoonheidsspecialist

 

Laat je adviseren door een PHYTO 5 schoonheidsspecialist

Nieuwsgierig geworden naar een Aardebehandeling in jouw favoriete beautysalon? Deze behandeling is inclusief uitgebreide lymfedrainage voor het elimineren en verbranden van gif- en afvalstoffen. De combinatie met kleur- en lichttherapie zorgt voor meer energie.

Een lymfedrainage op het lichaam stimuleert actief de stofwisseling waardoor je lichaam de opgehoopte toxines in jouw lijf elimineert en je maag- en milt energie weer worden versterkt.

De PHYTO 5 producten versterken de aarde-energie, verbeteren de celkwaliteit en verhogen de celvernieuwing. Goed voor je huid, lichaam en voor je ziel.

 

PHYTO 5 Serum Kit

 

Favoriete producten van Sandra

Mijn favoriete producten van PHYTO 5 zijn de Phyt’Ethers. Dit zijn zeer krachtige serums die jou weer helemaal in balans brengen.

Met enkele druppels van het Phyt’Ether Earth serum, zorg je voor celregeneratie en afvoer van toxines. Het serum kan worden gebruikt op het gezicht, lichaam en de hoofdhuid.

  • Neem 3 tot 5 druppels en verdeel dit op het gezicht en hals na de reiniging. Masseer het in en breng daarna de PHYTO 5 dag -of nachtcrème aan.
  • Je kunt er ook voor kiezen om enkele druppels onder je PHYTO 5 kleimasker aan te brengen. Zo versterk je de werking van je masker als een intensieve Detox. Je voelt het op je huid heerlijk prikkelen.
  • Je kunt het ook plaatselijk aanbrengen op je buikzone, als ondersteuning bij je vertering.
  • Maak je persoonlijke bodymilk. Combineer de l’Emulsion Corporelle met de Phyt'Ether Earth en ondersteun hiermee je celkwalitieit. Het overschot aan gifstoffen wordt verwijderd.
  • Vermindert jouw concentratie tijdens het studeren? Breng een horizontale streep aan op je voorhoofd. Ga enkele keren heen en weer met het serum op je vinger.
  • Meer aarding nodig? Breng elke dag 1 of meerdere keren, enkele druppels onder je voetzolen aan. Voel het verschil binnen enkele dagen! Je bent veel alerter en kan weer betere keuzes maken.

 

Na een Aardekuur voel je je weer helemaal opgeruimd en lekker fris. Gewoon doen en het jezelf gunnen. I’m in. Heerlijk!

Liefs, Sandra

 

Sandra, founder & owner van Mink Beauty Concepts

“Ik geloof in de helende kracht van het plantenrijk, de medicinale werking van essentiële oliën om je gezondheid te bevorderen en het verbeteren van je weerstand, om alle aanvallen van buitenaf, zoals virussen en bacteriën vanuit ons interne systeem te lijf te kunnen gaan, iets waar we ons hele leven elke nanoseconde van de dag mee te maken zullen hebben.

Ik geloof ook in het weerbaarder maken van je eigen lichaam en preventief aan je gezondheid werken voor een betere balans in je energiestromen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en daarmee ook een mooie, gezonde huid te creëren. 

Ik geloof in cosmetica dat met de kennis van nu het minst schadelijk is voor je lichaam en huid verbeterend is, doordat je je grootste orgaan van het lichaam: je huid, met alle prachtige paradepaardjes van de merken uit ons assortiment, het beste kunt geven.”

 

[1] Traditional Chinese Medicine World Foundation. (z.d.). Stomach/Spleen Health. https://www.tcmworld.org/what-is-tcm/the-five-major-organ-systems/promoting-stomach-health-with-five-element-theory/

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »