Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Even voorstellen: Sandra Jacobs- Mink

15 Jan 2016

Partner-expert
Sandra Jacobs- Mink, founder & believer bij Mink Beauty Concepts heeft een medische, cosmetische en zakelijke achtergrond. Zij was tien jaar commercieel directeur bij een reclamebureau en uitgever van een business-magazine en is inmiddels 8 jaar het gezicht van het cosmeticabedrijf. Volgens Sandra’s visie is natuurlijke of biologische cosmetica geen trend maar een levensfilosofie. Haar missie is bewustwording voor natuurlijk geformuleerde, resultaatgerichte, huid verbeterende cosmeticaformules. Als bewuste cosmeticagebruiker wil je graag gemak in combinatie met resultaat, diepgang en exclusiviteit. “Groen is geen kleur maar een lifestyle”

“Investeer in jezelf, investeer in kennis en kunde!”
Als zelfstandig ondernemer word je in deze tijd enorm uitgedaagd om jezelf te onderscheiden binnen je vakgebied. Meegroeien met de markt op kennis- en vaardighedenvlak is nu eenmaal essentieel voor een goede positie in de cosmeticabranche. Als ondernemer is het van belang om bij te blijven door het volgen van trainingen en cursussen. Door het verdiepen van de aanwezige kennis kun je net dat beetje meer in huis hebben dan de concurrenten. Kennis is macht, kennis is wijsheid, kennis is verrijking als je hiermee voor je zelf en anderen het verschil kunt maken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »