Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Iedereen wordt mooi geboren. Houden zo!

8 Dec 2019
door Sandra Jacobs

Anatomisch gezien heeft de een meer meer geluk dan de ander. De vorm van het lichaam en het gezicht zijn nu eenmaal genetisch bepaald. Daar doe je niets aan. Daarnaast kan er in het leven van iemand iets gebeuren, waardoor je karakter of je uiterlijk verandert. Maar dan nog zijn er altijd mogelijkheden om aan je shape te werken. Of aan je mindset.

Schoonheid is smaak
Ook als je gezicht langwerpig is, bollig of als je een iets te grote neus hebt, kun je shinen. Wat vinden we mooi? Voor iedereen is dat anders. Denk ook aan allerlei verschillende culturen, waar de opvattingen over ‘schoonheid’ uiteen lopen. Denk aan stammen in Azië, Afrika en Amerika waar lange nekken, schotellippen en uithangoren iets vertellen over iemands status of schoonheid.

Volle lippen en rimpelloos voorhoofd
In het westen zien we jammer genoeg nog zo veel onnatuurlijke schoonheid. Tenminste, dat is onze interpretatie en mening. Het schoonheidsideaal van volle lippen en een rimpelloos voorhoofd schiet te ver door. Jonge meiden die hun huid laten opvullen met botox en siliconen is een zorgwekkende ontwikkeling. Want wat doen al die inspuitingen op de lange termijn? De tijd zal het leren. Wat we wel weten is dat meiden, en trouwens ook jongens, niet stilstaan bij de mogelijke gevolgen van alle dat onder-de-huidgepiel. Vergelijk het met je pensioen, daar begin je ook pas over na te denken als je de veertig bent gepasseerd. Niet zo slim, weten we nu.

Denk goed na
Denk dus goed na wat je doet. Als de siliconen eenmaal in je lijf en je lippen zitten, is er geen weg meer terug. Versterk liever veilig je natuurlijke schoonheid, dan dat je onnatuurlijke avonturen aangaat. Bezoek een schoonheidsspecialist(e) bij jou de buurt of bel of mail ons.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »