Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
 • Lorem ipsum

NEW NEW NEW Vitamine D3

12 Oct 2020

HIJ IS BINNEN! De vernieuwde Vitamine D3

Vitamine D wordt ook wel de ‘zonlicht vitamine’ genoemd, omdat vitamine D door het menselijk lichaam gegenereerd wordt bij blootstelling aan zonlicht. Vitamine D is essentieel voor iedereen: Vit D3 draagt bij tot het behoud van normale botten en spieren, de normale werking van het immuunsysteem en de juiste opname van calcium en fosfor. Vitamine D staat ook bekend om zijn ondersteuning van een gezond emotioneel evenwicht. Vit D3 van Phytocure is de meest werkzame vorm van Vitamine D. Onmisbaar voor elk.
 

Lanceringsactie 3 + 1 gratis.

Geldig t/m 31/10/2020.
 
MEEST FYSIOLOGISCH WERKZAME VORM VAN VITAMINE D Beschrijving
 • Vit D3 met olijfolie: krachtige synergie
 • Ondersteunt je immuniteit
 • Houdt spieren in goede conditie, bevordert spierherstel
 • Versterkt je botten en je gebit dankzij de verhoogde de opname van calcium en fosfor
 • Verhoogt je algehele gezondheid en welzijn (winterblues, vermoeidheid, prikkelbaarheid)
 • Essentieel voor iedereen
 • Dankzij de kleine afmetingen zijn ze makkelijk in te nemen
 
Info De grootste bron van vitamine D3 (of cholecalciferol) in ons lichaam wordt in de huid aangemaakt onder invloed van UVB-stralen (zonlicht), goed voor zo’n 80%. Voedselbronnen, voor de resterende 10 à 20% van vitamine D voorziening, zijn eerder schaars en beperken zich tot vette vis, eigeel en volle melkproducten. Door onvoldoende direct zonlicht (angst voor huidkanker, gebruik van crèmes met zonnefilters en het dragen van beschermende kledij), is een groot deel van de wereldbevolking vitamine D-insufficiënt.
Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium en fosfor en draagt bij tot de instandhouding van normale botten. Daarnaast draagt vitamine D bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
Een tekort aan vitamine D kan leiden tot botontkalking, botpijn, zwakke spieren en kan een belangrijk rol spelen bij o.a. hart- en vaatziekten, psoriasis, suikerziekte en depressie.
Voor mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder: Vitamine D helpt het risico op vallen te verminderen dat gepaard gaat met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder. Om een ontstekingsreactie halt toe te roepen heb je altijd 3 stofjes nodig: omega 3-vetzuren, vitamine A en vitamine D.
 
Vitamine D3 superieur aan vitamine D2
Vitamine D supplementen zijn beschikbaar als D2 (ergocalciferol) en D3 (cholecalciferol). Vitamine D2 moet nog worden omgezet in vitamine D3, en is daardoor maar half zo effectief. Onderzoek toont aan dat vitamine D2 een lagere bioactiviteit, een slechtere stabiliteit en kortere werkingsduur heeft dan de vitamine D3, resulterend in een 33% lagere potentie. Bovendien is cholecalciferol bio-identiek aan de vitamine D die in de huid wordt aangemaakt. VitD3 is m.a.w. absoluut de superieure vorm.
 
Olijfolie als drager verbetert de biobeschikbaarheid van vitamine D3
 • Vitamine D3 is vet oplosbaar en daarom beter opneembaar vanuit olie dan vanuit een vaste vorm (tabletten e.d.).
 • Koudgeperste olijfolie is als enkelvoudig onverzadigd vetzuur een betere basis dan een verzadigd vetzuur.
 • Vitamine D3 en olijfolie kunnen nog beter hun werk doen in het lichaam, als je ze met elkaar combineert. Zo herstelt en versterkt deze krachtige combinatie bijvoorbeeld de spieren als deze verslapt zijn.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »