Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Persbericht Lancering Mink Rotterdam Brushes Collectie

15 Jun 2018

‘THERE IS MAYBE NO OTHER WAY IN THE WORLD, TO MAKE A THING OR BEING BEAUTIFUL, OTHER THAN TO LOVE IT’ (Robert Musil)

Deze zorgvuldig samengestelde luxe make-up brush lijn bestaat uit natuurharen en synthetisch vervaardigde luxe make-up brushes.

Het beste van twee werelden. Vanuit geloof en overtuiging gekozen met de intentie om alleen met de allerbeste materialen te willen werken en duurzaamheid in acht nemend, is waar deze ambachtelijke, stuk voor stuk met de hand vervaardigde brush-lijn voor staat.

De ‘Master Brushmakers’ hebben een intensief opleidingstraject gevolgd van vijf jaar voordat zij zich volledig gekwalificeerd mogen noemen. Weinig uitleg is dan ook nog maar nodig waarom hiervoor is verkozen boven fabrieksmatig geproduceerde brushes.

Natuurhaar heeft van zichzelf natuurlijke oppervlakte schubjes waardoor je het product goed kunt opnemen en heel nauwkeurig mee kunt werken zonder productverlies. Vanuit de enorme ervaring van de ‘Master Brushmaker’ wordt per brush de haarsoort en structuur met uiterste zorg uitgekozen en met speciale ambachtelijke, arbeidsintensieve technieken stuk voor stuk in elkaar gezet, zodat deze niet meer in vorm hoeven worden geknipt. Hiermee blijft de oorspronkelijk schub structuur van het haaruiteinde bewaard en de kwaliteit van de brush onderscheiden.

Bij normaal gebruik en regelmatig onderhoud met geschikte reinigingsproducten, is een langdurige levensduur gewaarborgd, waardoor ook aan het ecologische aspect van  duurzaamheid wordt voldaan. Hiervoor zijn onze speciale Brushcleanser en Soap.

Synthetische vezels/ kunstharen hebben een gladde oppervlaktestructuur en zijn daarom zeer geschikt voor het gelijkmatig aanbrengen van (minerale) foundations en makkelijk te reinigen. De topkwaliteit van deze kunstharen brushes garanderen een langdurig leven en vormbestendigheid, zijn VEGAN en ook geschikt voor mensen met een allergie voor natuurhaar.

Mink Beauty Concepts heeft bewust gekozen voor beide haarsoorten om de beste werkzaamheid en het doel van de Brush. Het natuurhaar wordt gebruikt van dieren die een goed leven hebben en op respectvolle wijze worden geschoren. Dit wordt onderstreept met de beste kwaliteit haar. Een gezond dier heeft een glanzende vacht en een goede haarstructuur; alleen deze haren worden gebruikt. De synthetische vezels benaderen de fijne structuur van echt haar en zijn gemakkelijk in onderhoud.

De zwartgelakte houten penselen met zilveren greep liggen goed in de hand en geven de Mink Brushes het predicaat van luxe topkwaliteit.

• Traditioneel ambachtswerk
• Hoogstaande kwaliteit natuurlijk en synthetisch haar
• Handmade in EU
• Met passie vervaardigd door zeer gekwalificeerde ‘Master Brushmakers’
• State of Art


FOUNDATION • POWDER FACE BRUSH
Geschikt voor: losse en compact poeders, minerale foundations, crème foundations en liquid foundations. Eigenschappen: voor een mooi en egaal resultaat, voelt zijdezacht aan. Het handvat is gemaakt van duurzaam Kebony hout. Een ecologische en duurzame premium harde houtsoort dat vrijwel ongevoelig is voor bacteriën. Materiaal: zacht kunsthaar van extra fijne synthetische vezels.

BLUSH • CONTOURING • HIGHLITING FACE BRUSH
Geschikt voor: losse en compacte (mineralen) blushes, bronzers en highlighters. Eigenschappen: voor een mooi en egaal resultaat, voelt zijdezacht aan. Het handvat is gemaakt van duurzaam Kebony hout. Een ecologische en duurzame premium harde houtsoort dat vrijwel ongevoelig is voor bacteriën. Materiaal: zacht kunsthaar van extra fijne synthetische vezels.

FOUNDATION BRUSH
Geschikt voor: losse en compact poeders, minerale foundations, crème foundations en liquid foundations. Eigenschappen: door het speciale design van de twee haarstructuren kun je heel secuur, zuinig en gelijkmatig je foundation aanbrengen zonder overgangen en zonder te knoeien. Materiaal: deze Brush bestaat uit kunsthaar en natuurhaar. Het Natuurhaar is de beste kwaliteit (extra fijn) van Berggeiten waardoor het product goed wordt opgenomen en zeer zacht en aangenaam aanvoelt op de huid door de fijne, zachte haarstructuur en ultrafijne haarpunten. Het kunsthaar zorgt voor een gelijkmatige verdeling.

KABUKI BRUSH DELUXE • TRAVELBOX
Geschikt voor: losse en compacte (minerale) poeders en foundations. Eigenschappen: de Brushbox is ideaal voor een veilig en hygiënisch vervoer in je tas en houdt deze schoon van poederresten. Door het platte design werkt deze brush makkelijk, zuinig in product en zonder knoeien. De compactheid van de haartjes garandeert een zeer gelijkmatige verdeling van het product. Materiaal: de extra fijne structuur van dit zachte kunsthaar in cappuccino-kleur voelt heel zacht aan en is geschikt voor de meest gevoelige huid.

BLUSH • BRUSH DELUXE
Geschikt voor: losse en compacte (mineralen) blushes en bronzers. Eigenschappen: door de ovale ‘Angle’ vorm in combinatie met de ronde volheid van deze brush kun je poeders zowel smal als breed aanzetten en heel secuur contouren en shapen. Materiaal: het beste haar (extra fijn) van Berggeiten waardoor het product goed wordt opgenomen en zeer zacht en aangenaam aanvoelt op de huid door de fijne, zachte haarstructuur en ultrafijne haarpunten.

FAN BRUSH
Geschikt voor: highlighten en luchtig aanbrengen van intense kleurpoeders. Eigenschappen: deze Brush zorgt ervoor dat de poeder wat lichter wordt aangebracht. Zeer geschikt om ‘fall-out’ van oogschaduw weg te vegen. Materiaal: extra fijn Donkerbruin Berggeitenhaar.

EYE DEFINE • SMUDGE BRUSH
Geschikt voor: poeder/ mineralen en crème oogschaduw. Eigenschappen: door de vorm en haarstructuur van deze Brush kun je zowel poeder als crème producten heel precies uitwerken. Materiaal: Russisch Rood Marterhaar is zeer elastisch en vormstabiel, met naaldfijne haarpunten voor precisie en detailwerk.

BLENDING SMALL BRUSH
Geschikt voor: poeder/ mineralen/ crème oogschaduw. Eigenschappen: ideaal voor het creëren van de zogeheten ‘bananenvorm’ in de arcadeboog; met uiterste precisie ‘definen’ van het ooglid en high-lighten onder de wenkbrauwen en onderste ooglid. Werkt heel nauwkeurig waardoor je mooie lijnen kunt maken, maar de oogschaduwovergangen door de zachte haarstructuur ook zeer goed kunt blenden. Materiaal: zeer fijn Donker Marterhaar.

BLENDING • CONCEALER BRUSH
Geschikt voor: poeder/ mineralen en crème oogschaduw/vloeibare en minerale concealer. Eigenschappen: de speciale vorm zorgt voor het heel mooi blenden van oogschaduw op het ooglid en binnenkant ooglid en het met uiterste precisie faden van concealer. Materiaal: zacht kunsthaar van extra fijne synthetische vezels.

ANGLE SHADING BRUSH
Geschikt voor: compacte en losse wenkbrauwpoeders/ oogschaduw. Eigenschappen: door de schuine vorm kun je heel precies wenkbrauwpoeders in de juiste vorm aanbrengen en eyeliners langs de wimperrand. Ook geschikt voor nat gebruik. Materiaal: Russisch Rood Marterhaar is zeer elastisch en vormstabiel met naaldfijne haarpunten voor precisie en detailwerk.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »