Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Persbericht Mingeralogie spring/summer 2019

15 Feb 2019

Laat Mineralogie je deze lente/zomer meenemen op een reis langs de High Society onder de minerale make-up: een gloednieuwe, stralende en luxe seasonal collectie. Geïnspireerd op de schoonheid en elegantie uit de fifties upper class maar met hedendaagse moderne frisheid en subtiele kleurcontrasten. Met dit zorgvuldig samengestelde kleurenpallet creëer je een krachtige maar sophisticated look. Voor de avontuurlijke en gepassioneerde vrouw die altijd voor zichzelf en haar huid zorgt.

Duo Blush LIVING CORAL een tweekleurige geperste poederblusher in een zachte perzik koraal en een frisse roze tint. Stralende zomerse kleuren om te combineren of los aan te brengen. De hooggepigmenteerde minerale poeders geven het gezicht een mooiere vorm en benadrukken de natuurlijke schoonheid.

In deze High Sociecty collectie heb je de keuze uit drie kleurrijke creamy longlasting Lipsticks. TRUST FUN - fuchsia voor een echt statement. DECADENCE - zachtroze tint die je laat stralen. CLASSIC CORAL - een heldere en vrolijke koraaltint.

De limited edition PARTY SCENE, de naam zegt het eigenlijk al, is een echte eye catcher wanneer je op dat geweldige feest binnen stapt! Een warm roodbruine dekkende gloss met een prachtige subtiele glans.

HIGH TEA - soft blush pink Lipgloss, een kleur die iedereen kan dragen! De formule beschermt en hydrateert, geeft een prachtige glans door de lichtreflecterende deeltjes. Draag deze lipgloss op een heerlijke zonnige dag naar het park, tijdens die fantastische cruise op de middelandse zee of op een gezellige high tea met je vriendinnen.

Dit seizoen lanceert Mineralogie drie nieuwe Eye Candy Sticks met een verbeterde formule! TAUPELESS, een long lasting mat bruine kleur, perfect om te blenden. BLING IT is een creamy zacht roze tint met een prachtige glans. LAVENDER DREAM, een hoog gepigmenteerde shiney lila stick.

Inmiddels een bekende in het assortiment: de Line & Define in maar liefst twee nieuwe kleuren! De namen geven je al meteen het juiste idee... EGGPLANT, een warme aubergine tint en met de INDIGO zet je een elegante donker blauwe lijn. Dit duo geeft je net dat extra chique aan je look.

And last but definitely not least, Eye Shadow Trio CHAMPAGNE, een trio waarmee je een subtiele oogmake-up voor overdag maakt. De klassieker Melon een oudroze tint met een vleugje peach en de parelmoer witte kleur Oyster, beide met een subtiele shimmer. Wil je meer glamour? Dan creëer je met de matte bruingrijze kleur Mount Fuiji in een handomdraai smokey eyes door deze in een paar laagjes aan te brengen in de arcadeboog en buitenste ooghoek.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »