Heb je vragen of advies nodig? Bel ons op: 0031 88 3366800 of whatsapp ons op: 06 394 492 40
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van onze acties een aanbiedingen.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Waarom is je gezicht reinigen superbelangrijk?

12 Nov 2019

Je fietsband plakken zonder de binnenband te ontvetten? Vergeet het maar. Opereren zonder te ontsmetten? Niet doen. Of een heerlijke maaltijdsalade maken, zonder je krop sla even te laten weken in het water. Hhmmmm, luisjes?

Voorwas
Het zijn misschien vreemde voorbeelden, maar met cosmetica is het niet anders. Welke cosmetica je ook gebruikt, als de ondergrond niet schoon is mist het (een deel van) zijn effect. Zonder een goede ‘voorwas’ geen cleane basis.

Water is niet genoeg
Gezichtsreiniging is een ondergeschoven kindje. Je verbaast je hoe vaak gezichtsreiniging wordt vergeten. Of dat mensen er gewoon geen zin in hebben. Hartstikke zonde. Niet alleen voordat je cosmetica aanbrengt, ook nadat je er een dag verzorgd hebt bijgelopen en - vaak ’s avonds – een nieuw product wilt aanbrengen is het cruciaal om te beginnen met een nieuw ‘canvas’. Water alleen is niet genoeg. Daarin zitten niet de reinigende stoffen die je huid nodig heeft.

De basis: gezichtsreiniging
Begin daarom altijd bij de basis: gezichtsreiniging. Je kunt nog zulke mooie producten hebben, als de ondergrond niet schoon is, dan is het zonde van het product, het geld èn jouw tijd en moeite. Bovendien is de werking en het resultaat aanzienlijk minder. In ons assortiment hebben we voor ieder huidtype een aantal prachtige reinigingsproducten.


Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »